Sestava do 25 000

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
VE3V1

Re: Sestava do 25 000

Příspěvek od VE3V1 »

VE3V1 píše:jj ale zase nechci kupovat nakej prumernej stroj kdybych potom stejne kupoval lepsi, tomudle oboru se chci věnovat na 100% misto opravdu nemam
proto se ptam co a jak - mam stejne ete 2 mesice casu na rozmyslenou ale tak se ptam + - abych vedel uz postupne co a jak treba bych rek ze ty 400 by celkem sly ne ?

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

co takhle ty reloopy rmp-2 v bílé verzi:

http://www.club-music.cz/dj/cd-dvd-preh ... +rmp+white

a mix taky od reloopu:

http://www.club-music.cz/dj/2-kanallove ... ition.html

si na 25000 i s poštovným a ještě ti zbyde na pivo..

ale jestli tak jako začátečníkovy bych ti spíš doporučil dj soft a kontrolér.. dá se s tím v klidu odehrát kdejaká akce (narozeniny, chlastačka na chatě) trénovat na tom můžeš taky a není to ani tak drahé a ani to nezabere tolik místa..

za ani ne polovic budeš mit v baráku 2playery a mix které se ti vlezou na běžný stolík ke kompu třebas:

http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... ition.html

potom si třebas na vánoce přát asus eee nebo tomu podobný komplík a celá sestava se ti vejde do středně velkého batohu..

v dnešní době máš hodně na výběr a pokud nevíš že tě to bude bavit tak si nejdřív za pár šupů kup třebas behringera 2000 a věz že s ním zažiješ dost srandy....
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

VE3V1

Příspěvek od VE3V1 »

vis on je problem v tom ze chci opravdu zacit rovnou na techdle playerech abych to zacal chytat do ruky vis, vylozene chci potom u toho sedet a vrtat se v tom a nechci delat nic pres PC ale komplet vsechno pres ruce na tech playerech prave proto mi prijde tak CDJ 400 jako dobrej stroj, kterej by mi nakej cas vydrzel a na kterym bych se naucil od efektu az po naky vecicky a pak to rozjizdet dal. Nevim jestli je to blbej napad ale kazdopadne se mi zamlouva. ale jinak diky za radu beru to v potaz !

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

co takhle Denon DN-S1200
http://www.club-music.cz/dj/cd-dvd-preh ... s1200.html

a k tomu Denon DN-X120
http://www.club-music.cz/dj/2-kanallove ... x-120.html

výhoda tohoto kompletu je v tom že můžeš hrát jak z CD tak je použít jako midikontrolér - po zapojení usb do komplu s cdplayerem ovládáš djsoft.. navíc mají i další vychytávky jako třeba zapojení jedné klávesnice na 2 playery a taky k nim můžeš pripojit harddisk respektive usb klíčenku..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Martttin

Příspěvek od Martttin »

VE3V1 píše:jj ale zase nechci kupovat nakej prumernej stroj kdybych potom stejne kupoval lepsi, tomudle oboru se chci věnovat na 100% misto opravdu nemam.
vis on je problem v tom ze chci opravdu zacit rovnou na techdle playerech abych to zacal chytat do ruky vis, vylozene chci potom u toho sedet a vrtat se v tom a nechci delat nic pres PC ale komplet vsechno pres ruce na tech playerech prave proto mi prijde tak CDJ 400 jako dobrej stroj, kterej by mi nakej cas vydrzel a na kterym bych se naucil od efektu az po naky vecicky a pak to rozjizdet dal. Nevim jestli je to blbej napad ale kazdopadne se mi zamlouva. ale jinak diky za radu beru to v potaz !
no ja neviem nechcem ta odradit ani nic podobne, ale zacinat hned na nejakych masinach to ti asi nechvali vela ludi...nehovorim ze su to neni dobre stroje, ale ucit sa na takych masinach je dost vele riziko...potom ak sa nieco nepodari budes to mat doma polozene a budes si na tom hrat len tka pre radost a hracka za tape prachy by bola aspon pre mna dost draha hracka...priemerne playere? no garantujem ti ze ked sa naucis hrat na uplnych sitoch tak potom nebude pre teba ani najmensi problem zahrat na poriadnych masinach...ale nic v zlom len sa mi zda unahlene na zaciatok kupovat take drahe stroje ked ani nevies ci ta to bude bavit a hlavne ani nemas stabilne miesot na hranie... inak vela stastia pri vybere a nech ti odhodlanie neupada... :wink:

EVO

Příspěvek od EVO »

Chlapi přijde Vám opravdu tak důležitý někomu vehementně cpát HORŠÍ stroje, když o tom ten člověk evidentně vůbec netouží??? Zamyslete se... :roll:

VE3V1

Příspěvek od VE3V1 »

kluci nebudte na me nastvani proste chci neco peknyho, ten prehravac se mi musi i libit a takovej denon 1000 je hnusna plastova krabice nezlobte se na me ale je to tak kazdopadne zadny z techto stroju urcite neschazuji a urcite kazdy z nich ma svou kvalitu

Junqueira

Příspěvek od Junqueira »

no nevim, proc se teda tady autou bavi o sestave do urcityho cashe, kdyz uz je vlastne rozhodnuty.....to je trochu schiza nee :P

Odpovědět