SERATO - otočené gramofony pro lepší kontrolu vinylu ??
SERATO - otočené gramofony pro lepší kontrolu vinylu ??
Zdravím všechny příznivce gramofonů, Serata a mixování. Už nejeden den přemýšlím nad tím, jestli je lepší mít při Seratu gramofony otočené pitchem nahoru. Určitě jste to už u někoho viděli. Podotýkám že v samotném návodu na Serato je znázorněn ukázkový obrázek, kde ty gramofony jsou opravdu takhle otočeny. Zajímá mě jaké rozložení gramofonů používáte doma vy a byl bych rád určitě i když sem písnete nějaké odůvodnění proč je máte zrovna tak. Já sám je doma používám otočené pitchem nahoru a musím říct, že je opravdu asi více místa pro kontrolu vinylu. Jen se mi zase nelíbí, že pitch je od ruky zase daleko :/
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25
Re: SERATO - otočené gramofony pro lepší kontrolu vinylu ??
doma je mam taky ramenem nahoru kvuli mistu, ale jinak se mi trochu lip hraje klasicky, ze k pitchima lepsi pristup a nezavazi rameno
underbeat píše:Zdravím všechny příznivce gramofonů, Serata a mixování. Už nejeden den přemýšlím nad tím, jestli je lepší mít při Seratu gramofony otočené pitchem nahoru. Určitě jste to už u někoho viděli. Podotýkám že v samotném návodu na Serato je znázorněn ukázkový obrázek, kde ty gramofony jsou opravdu takhle otočeny. Zajímá mě jaké rozložení gramofonů používáte doma vy a byl bych rád určitě i když sem písnete nějaké odůvodnění proč je máte zrovna tak. Já sám je doma používám otočené pitchem nahoru a musím říct, že je opravdu asi více místa pro kontrolu vinylu. Jen se mi zase nelíbí, že pitch je od ruky zase daleko :/
Gramo na vysku - pouziti pro HIP HOP (scratchovani...)
Vice mista na desce a nehrozi, ze pri scratchovani zavadis o raminko
Gramo klasicky - techno, house, trance ...
Lepsi pristup k pitchi* a raminku.
* - podobnost s zenskym organem s touto schematickou znackou <> je ciste nahodna. Tim, ze date gramce nalezato si snadneji nevrznete ...
stereoman píše: Gramo klasicky - techno, house, trance ...
Lepsi pristup k pitchi* a raminku.
* - podobnost s zenskym organem s touto schematickou znackou <> je ciste nahodna. Tim, ze date gramce nalezato si snadneji nevrznete ...

-
LOL 

Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25