Senheisser HD25
-
utlum je fakt super..!neznam lepci sluchadla,za ty prachy fakt bombicka-hrajou suprove i pri vysokejch hlasitostech a bez zkreskleni a ten utlum je fakt hoodne dobrej,jesli mas love,vubec nepremejslej a di je koupit..nebo !aspon! vyzkouset..jedina jejich slabina je kratkej kabel..ale nikdy mi to nevadilo.
-
Kdosi mi rikal, ze ten kabel je vymenitelny
. Takze pokud budu u hlasiteho odposlechu mit nasazeny obe strany sluchatek, tak me hd25 utlumi zvuk natolik, ze ho skoro neuslysim a pokud si do sluchatek neco pustim, tak uslysim pouze to co hraje ve sluchatkach, je to tak? prece jsou to celkem drahy sluchadla, tak se chci ubezpecit ze ta investice se vyplati

jj,ten kablik je vymenitelnej,coz je dalsi supr vyhoda!no je jasny ze stoprocentni utlum to nebude..taky de vo to jak moc ti bude odposlech rvat,ze jo:)ale utlum maj velikej,veci nez cokoli co sem slysel(sony,pioneer,stanton-ty nejvyssi tridy)..proste PODLE ME sou to nejlepci sluchatka no,nevim jak vic ti to mam osvetlit a co chces presne slyset..

To Norman Cook
Počkej ale proč bys to dělal?:-))) Myslím jako měl nasazený obě sluchátka, mícháš přece přes jedno a když si přitiskneš to druhý k uchu třeba ramenem tak slyšíš jenom to sluchátko v tom daným uchu, což by mělo stačit:-))
dmj
Jo, ještě abych nezapomněl, mám taky zkušenosti s hodně hlučnýma systémama a ještě jsem opravdu neměl sluchátka který by Tě odizolovaly tak že bys nic neslyšel:) To se povede buď na hooodně slabých systémech nebo na akt. monitoru u kterýho si to můžeš (nebo na mixpultu) zeslabit, ale jak jsem už napsal, proč to dělat.. 

dmj