Senheisser HD25

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
norman_cook

Senheisser HD25

Příspěvek od norman_cook »

Mate je nekdo?

maekos

Příspěvek od maekos »

mam je a jsou excelentni...nic lepsiho uz snad neexistije nikdy bych nemenil uz za nic...a jsou maxilane pohodlne..jo a pokud chces cenu tak na ebay jsem je koupil nove za 145 euro (4100 czk) vcetne postovneho z nemecka.

norman_cook

jaky maji utlum vuci okoli? kdyz si je nasadis na obe usi a nic do nich nepustis. jak moc budes slyset vedle tebe rvouci odposlech?

voče

Příspěvek od voče »

utlum je fakt super..!neznam lepci sluchadla,za ty prachy fakt bombicka-hrajou suprove i pri vysokejch hlasitostech a bez zkreskleni a ten utlum je fakt hoodne dobrej,jesli mas love,vubec nepremejslej a di je koupit..nebo !aspon! vyzkouset..jedina jejich slabina je kratkej kabel..ale nikdy mi to nevadilo.

maekos

Příspěvek od maekos »

jn ten utlum je maximalni...sedi akorat na usich..maj fakt drsny akusticky tlak...a jak psal typa na mega akcich kde jsou velke systemy se hodi protoze i ve vysokem vykonu jedou bez zkresleni...kabel kratsi..ale co uz..

bussy

Příspěvek od bussy »

Kratky kabel je to nejmensi :D

norman_cook

Kdosi mi rikal, ze ten kabel je vymenitelny :) . Takze pokud budu u hlasiteho odposlechu mit nasazeny obe strany sluchatek, tak me hd25 utlumi zvuk natolik, ze ho skoro neuslysim a pokud si do sluchatek neco pustim, tak uslysim pouze to co hraje ve sluchatkach, je to tak? prece jsou to celkem drahy sluchadla, tak se chci ubezpecit ze ta investice se vyplati :twisted: :shock:

voče

Příspěvek od voče »

jj,ten kablik je vymenitelnej,coz je dalsi supr vyhoda!no je jasny ze stoprocentni utlum to nebude..taky de vo to jak moc ti bude odposlech rvat,ze jo:)ale utlum maj velikej,veci nez cokoli co sem slysel(sony,pioneer,stanton-ty nejvyssi tridy)..proste PODLE ME sou to nejlepci sluchatka no,nevim jak vic ti to mam osvetlit a co chces presne slyset..:)

dmj

To Norman Cook

Příspěvek od dmj »

Počkej ale proč bys to dělal?:-))) Myslím jako měl nasazený obě sluchátka, mícháš přece přes jedno a když si přitiskneš to druhý k uchu třeba ramenem tak slyšíš jenom to sluchátko v tom daným uchu, což by mělo stačit:-))
dmj

dmj

Příspěvek od dmj »

Jo, ještě abych nezapomněl, mám taky zkušenosti s hodně hlučnýma systémama a ještě jsem opravdu neměl sluchátka který by Tě odizolovaly tak že bys nic neslyšel:) To se povede buď na hooodně slabých systémech nebo na akt. monitoru u kterýho si to můžeš (nebo na mixpultu) zeslabit, ale jak jsem už napsal, proč to dělat.. :idea:
dmj

Odpovědět