sekanie playera pocas hry a skakanie BPM
sekanie playera pocas hry a skakanie BPM
Ahojte na zaciatku roku 2009 jan feb som kupil 2 denon dns 1200, samozrejme prveho pol roka hrania som sa ucil hrat na tych prehravacoch, spociatku po upgrade firmware som zistill, ze pri hrani z USB a v kombinacii mp3 na cd sa mi parkrat sekol player po vlozeni audio CD, co chapem ze sa mu soft zblaznil, lebo pri rychlosti a cachovani pocas hrania sa to moze stat, no teraz ako som to zistil kde je problem, som uz spokojny s funkcnostou, iba sa chcem spytat co sa tyka BPM vypisovania skace BPM hore a dolu a to mi robi obcas problem prisetovani trackov ze niekedy to BPM netrafim a dotacam jemnym posunutim jogu a to je uz pocutelny problem co napr Pionneer CDj 400 ma riesene sposobom ze hned po vlozeni CD nastavi stale konstantne bpm a to drzi popr skace max o desatinu stupna a tak pod inak som sa uz naucil pocitat spravne BPM v hlave tak ked mi ukaz 65 BPM viem ze dvojnasobok je 130 a pod cize teraz uz mi nerobi problem setovat veci za sebou a som aj vcelku spokojny aj ked ma kamarat nahovara na kupu pioneera 400 co v dnesnej situacii u mna nie je vhodna alternativa, planujem radsej kupit notebook a playere prepojit s nim a bude po probleme:) Neviete niekto v akych periodach vypusta korporacia Denon firmwarwe do obehu, pocitam ze nove firmware to moze riesit co sa tyka toho BPM Este poznamocka ze kto hra pravidelne na Pio CDJ400 a i samozrejme ze bude nadavat na ine playere pretoze je na standard PIO zvyknuty ale myslim si ze naco tolko platit za znacku su aj ine a dobre playere:)
Re: sekanie playera pocas hry a skakanie BPM
Máš to mocdlouhý, takže jsem skončil u půlky, ale jediná rada je,že buďto se nauč seřídit skladby dle sluchu, nebo se na to vykašli... Jiná možnost v DJingu neni...
ToLa píše:Máš to mocdlouhý, takže jsem skončil u půlky, ale jediná rada je,že buďto se nauč seřídit skladby dle sluchu, nebo se na to vykašli... Jiná možnost v DJingu neni...
to uz som zistil s tym sluchom ine mi neostava ale hraval som na Pio CDJ 100 v kach cize je mi to dost blizke...
Já nevim co jsi chtěl říct protože tomu prostě nerozumim... zkus to aspoň trochu česky...
oki tak tu zkusim trochu prelozit i kdy cestinu gramaticky neovladam:( Tak na zacatku roku jsem si koupil Denon DNS 1200 probleme je ze nemaji tyhle prehravace konstantni BPM a tak nedrzi bpm ako Pio 200 i vyssi napr. No ja sem se ptal ci existuje nejaka pravidelnost v aktualizaci formware pro tyhle playere od Denonu anebo zda nekdo nevi nejakou radu jak rychleji nastavit Bpm jedna rada byla, ze podle sluchu no to ted dela ale jenom pro rychlost pri mixovani kratkych radio verzi by to bodlo, a dalsi vec byla ze po prvni aktualizaci noveho firmware se prehravace sekli pocas hrani asi 2x kdys jsem hral z mp3 na Usb i CD a pak kdyz sem vlozil audio CD se to seklo ale to jsem resil ze nehram mp3 i z CD a taky CD a problem byl vyresen:)
A to opravdu existuje přehrávač, který ukazuje přesné BPM, podle kterého by se nastavila stejná hodnota i na druhém a pouze Jogem by jsi to vyrovnal? To jsem asi zaspal dobu nebo co! A nebo nechápu ten dotaz.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
Z těch písniček co hraju jsem schopen rychlost dle sluchu seřídit do 10 sec tak aby to bylo pouzitelny.
Do pul minuty tak abych na to nemusel behem michani sahat... Nauc se to proste podle sluchu, nic rychlejsiho a presnejsiho nenajdes....
Do pul minuty tak abych na to nemusel behem michani sahat... Nauc se to proste podle sluchu, nic rychlejsiho a presnejsiho nenajdes....
No Pioneer MEP-7000 tohle jakž-takž zvládá, i když pořád je jednodušší to rovnat podle sluchu.Dj.BoB píše:A to opravdu existuje přehrávač, který ukazuje přesné BPM, podle kterého by se nastavila stejná hodnota i na druhém a pouze Jogem by jsi to vyrovnal? To jsem asi zaspal dobu nebo co! A nebo nechápu ten dotaz.
-
Souhlasím u pioneeru cdj-200 a nahoru si to mužeš nastavit ale je rychlejší to udělat sluchem prostě to tam vložíš a jenom točíš jogem tak dlouho a upravuješ pitch do tý doby dokud ta rychlost není stejná
DeeJayElwis píše:Souhlasím u pioneeru cdj-200 a nahoru si to mužeš nastavit ale je rychlejší to udělat sluchem prostě to tam vložíš a jenom točíš jogem tak dlouho a upravuješ pitch do tý doby dokud ta rychlost není stejná
s tim sluchem to uz skusim a de to stale lip mali ste pravdu dekuji vsem
-
synchronizace jedině sluchem,počítadlo bpm je informativní - teda aspoň pro mě
Proto mám Pio 100vky a žádné čísla tam ani nemám, heč
Dobrý pokus o odůvodnění toho mít technické muzeumbenja píše:Proto mám Pio 100vky a žádné čísla tam ani nemám, heč
Ooo tak technické muzeum jo ? ok, možná jsou starší, ale jsou jedny z nejlepších ... co víc potřebuju? Sice to nedělá smyčku ... to je celkem nevýhoda, ale dá se bez toho hrát, že to neumí mp3 ? noa ? jog kolo na srovnání to má, pitch to má, 3 efekty, rychle načtení cd, pokud člověk není prase nemá se co pokazit,.. co potřebuju dál ?ToLa píše:Dobrý pokus o odůvodnění toho mít technické muzeumbenja píše:Proto mám Pio 100vky a žádné čísla tam ani nemám, heč
Omlouvám se za OT
Je škoda, že neexistuje nějaká verze CDJ100S MK2, která by uměla smyčky, ale ono i tak kolik ty CDJ100S stojej dnes nové by to nikdo nekupoval, takže je to nakonec vlastně jedno