Rušení gramofonu:-(
Rušení gramofonu:-(
Zdravím. Mám takový problémek. Gramofony mě ruší radiové vlny. Když stojí slyším potichu rádio. V čem může být chyba??? Nějak odstínit kabely a konektory??? Docela mě to štve. Díkes
Re: Rušení gramofonu:-(
Normálně z master výstupu mě to nedělá jenom na monitoru ve sluchátkách když nastavím velkou citlivost.
Já myslím, že by se měl ten gramofon uzemnit, tedy propojit zemnícím vodičem s mixákem..měly by tam být na to takový šroubky
Uzeměné mám oba dva gramce. Nevím nevím. Důležité je že to nedělá na mastru.
Jsou gramce i mix na stejné zásuvce?(230V) Nemáš k mixu připojený ještě třeba počítač? Když odpojíš gramofony uplně, je tam rušení?
Když je vypojím z mixáku tak to přestane. Gramofony i mixák mám na prodlužovačce zvlášť a úplně v jiné zásuvce než pc. Pořád na to nemůžu dojít čím by to mohlo být. V těch sluchátkách to jde dost slyšet, na master výstupu ani ne.Uzemněné jsou. Jsou to numarky a mixák behringer.
aha Behringer tak už jsmě přišli na jádro problému
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG
jaký máš Behringer? DJX 700??? no ono to asi bude stejně jedno, měl bys pošetřit alespoň na Reloopa
psal jsi že máš gramofony a mixpult zapojené zvlášť do jiných zásuvek - tak to udělej naopak, zapoj vše do jedné zásuvky (ale tím to stejně nebude, prostě opusť Behringera)
psal jsi že máš gramofony a mixpult zapojené zvlášť do jiných zásuvek - tak to udělej naopak, zapoj vše do jedné zásuvky (ale tím to stejně nebude, prostě opusť Behringera)
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG
Ne ne ne, gramofony mám spolu s mixákem na jedné prodlužce ale jako úplně na jiné zásuvce než pc. Půjdu asi do nějakýho mixáku od numarku. Jaký máte na tuhle značku názor??
numark je ok :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25