chcem skromne poprosit o radu skusenejsich, pri vybere media playerov na live acty.
hrat budem na 95% vlastne veci z *.mp3 alebo *.wav a casom by som rad aj trosku po-scratch-oval.
zaner broken beat / dnb, teda cca 90bpm a 170-180bpm. s korektnym vyhladanim tempa jednotlivych songov problem nebude, pretoze ho poznam uz teraz.
po predbeznom obhliadnuti situacie som skoncil pri RMP-3 a DN-S1200.
starsi model RMP-2 som mal moznost si odskusat nazivo, docela mi sadol a predpokladam, ze RMP-3 je to iste, len s USB a naslednou podporou MIDI + vynoveny design.
DN-S1200 som zatial v rukach nemal, takze nemozem posudit ovladanie ani spolahlivost, ale splna presne to, co potrebujem, takze nad nim logicky uvazujem tiez. okrem toho, ze je nabity slusnymi funkciami je este aj docela skladny, co tiez nie je na zahodenie, ked si predstavim, ze ho budem niekde tahat 500km.
DN-S3700 je aktualne sice trosku nad moj rozpocet, ale ma navyse rotacny tanier, co moze byt na jednej strane super, ale v pripade Denonu zaroven aj trochu technicky problem, ako v pripade starsieho HN-S5500 (problem s odpalovanim CUE). kedze nepatrim medzi ludi, ktori menia svoj gear kazdy rok (moj prvy synth mam uz 17 rokov

vacsina mojich znamych hra na CDJ-1000, co ma pre nich viacero vyhod, ale ja pioneeru tie prachy teraz proste dat nemozem. okrem toho mi nesedi ich produktova politika zlacnovania vyr. nakladov a zdrazovania koncovej ceny..
na mix som zabudol..predpokladam, ze mi postaci DN-X120, alebo Korg KM-202.
vsetko si chcem ist rozhodne osahat rucne, len ma prosim navigujte, ak uvazujem zle..
za poslednych par dni som si presiel cele toto forum a aj ine zdroje, ale o RMP-3 som tu toho nasiel iba malicko. dakujem vopred..