Reloop RP-6000 Uzemnění

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Reloop RP-6000 Uzemnění

Příspěvek od Penza » 04 led 2012 15:22

Zdravim, mam problem s jednim gramcem, proste nezemni :( a je jedno jestli je uzemnenej (pripojeny zemnici kabel) nebo ne, porad je slyset brum. Druhej gramec funguje normalne. Koukal jsem ze vzadu jak je ten panel s konektorama a zemnicim sroubem, tak se trochu hejbe. Asi bude tedy problem nekde tam, nejspis neco uvolnenyho. Posilat se me to ale nikam nechce, ma nekdo nejaky postrehy pri rozdelavani tohoto gramofonu? Abych ho pak taky slozil zase dohromady :D
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

honcka
Příspěvky: 1920
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Reloop RP-6000 Uzemnění

Příspěvek od honcka » 04 led 2012 15:58

gramec je relativne jednoduchej na rozdelani (menil jsem kabely u technicsu a zadnej problem nebyl, akorat si clovek musi pamatovat, kam co patri, jinak muzes mit ten zemnici kabel taky nekde sluslej, skousel si jinej?

Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Re: Reloop RP-6000 Uzemnění

Příspěvek od Penza » 06 led 2012 15:51

Zemnici kabely jsou ok. Celkove me prijde to zemneni na tom jednom gramci divny... obcas to ani tak nebruci, obcas jo... mozna studenak. Ale nevim...
Mozna by to uz chtelo servis a nechat je i vycistit, jsou pres 3 roky stary, kazdou chvili je taham na akce ale jinej problem s nima nemam...
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Reloop RP-6000 Uzemnění

Příspěvek od Avender » 08 led 2012 22:46

Ten reloop ma aj linkovy vystup, cez ten zemnenie nepotrebujes. Jednoducho napoj line out na gramci do line in na mixu. Skusal si to?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Re: Reloop RP-6000 Uzemnění

Příspěvek od Penza » 16 kvě 2012 17:27

Mam starsi typ MK5 bez line vystupu... Nakonec to nebylo zemnenim ale rusilo me to trafo od 5.1 repro u pc. Ted mam ale jiny problem, na jednom gramci me nejde sundat talir, coz me docela pri transportu vadi a nechci ho poskodit :-/ at delam co delam, talir drzi a ne a ne ho ze stredovy osy dostat. Na druhym gramci jde sundat normalne. Nechapu cim to muze byt ale klidne ten gramec celej nadzvihnu kdyz chci ten talir sundat :-/
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Reloop RP-6000 Uzemnění

Příspěvek od Avender » 17 kvě 2012 00:37

Nakvapkaj tam trochu WD40-ky, malo by to povolit.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Reloop RP-6000 Uzemnění

Příspěvek od piatro » 17 kvě 2012 04:53

skôr by som skúsil jemne poklepkať z vrchu spindle.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Odpovědět