Reloop RP 6000

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
djtwister

Reloop RP 6000

Příspěvek od djtwister »

Zdravím, máte zkušenosti stímto gramcem? Můžu mít 2 za slušný peníz, prakticky jako nové. Díki za Vaše příspěvky
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

Venti

Re: Reloop RP 6000

Příspěvek od Venti »

Cauko. Mal som dva MK6 white na servis, skusim co najviac nezaujato v porovnani s Technicsom povedat co si myslim :).
Plusy
- dobra konstrukcia, niektore gombiky su vodotesne
- silny motor
- rozsah pitchfadera
- nastavenie start/break, torque
Minusy
- je to iba dalsi rebrand
- loziska ramienka su naprd
- pitchfader je prispajkovany rovno na motherboarde, teda pri obliati je fajn ze gombiky su vodotesne, ale cez pitchfader natecie kvapalina priamo na motherboard a vyskratuje ju.
- aby pridali hmotnost, dali na spodny kryt zeleznu dosku :)
- nahradne diely... a hlavne komunikacia so zastupenim pre cr/sr su problematicke... to iste aj reloop matka v nemecku.

Celkovo je to ale prijemny a prekvapivy kusok techniky, na ucenie alebo domace hranie je to fajn.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

steef:ON
Vybavení

Příspěvek od steef:ON »

Venti: ,,zaujimalo by ma co si na tych white mk6000 konkretne servisoval,mam ich asi rok doma,kupoval som ich uplne nove, viem,ze tie moje gramce sa z domu nikdy nepohnu,iba ma zaujima na co sa mozem pripravit.:-)
2 x Reloop RP 6000, Denon dnx1600, Traktor Scratch Pro, Traktor X1 mkII, Urbanears Zinken,2x Krk Rokit 5G3

djtwister

Příspěvek od djtwister »

Já je nakonec koupil a jsem sněma spokojen, co se týče rychlosti tu drží bez problému a motor je dost silný. Mám je z druhé ruky tak uvidím co vydrží, ale jak říkám spokojenost.
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

Odpovědět