Mam v plane kupit si tieto gramce a chcem ich pouzit na DVS Traktor Skrach Pro.
Ak ma niekto skusenosti stymi gramcami nech mi da prosim vediet ake su a ci su vhodne na DVS.
Reloop RP-2000 MK3
Reloop RP-2000 MK3
2X Reloop RP-4000 M3D
Vci-100
Audio 8 Dj
MPC 1000
Traktor Scratch PRO
Vci-100
Audio 8 Dj
MPC 1000
Traktor Scratch PRO
-
Re: Reloop RP-2000 MK3
noise píše:Mam v plane kupit si tieto gramce a chcem ich pouzit na DVS Traktor Skrach Pro.
Ak ma niekto skusenosti stymi gramcami nech mi da prosim vediet ake su a ci su vhodne na DVS.
prisetri a kup si 4tisicovky
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Asi tak nějak pokud teda už nejsi totálně zoufale se scháněním gramců tak si počkej a kup si nový nebo z bazaru to je asi nejlepší
Na midi.cz dnes nekdo pridal inzerat s 4000 tak se tam mrkni.
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200
Náhodou nevim co všichni máte. Já rp 2000 mam a jsem spokojenej. Je dobrej, nevim co furt máte s tou čtyřtisícovkou
-
mizda: Tyhle slaby motory maji strasnou nevyhodu. Kdyz chci vzit desku a hodit ji rukou do druhe , slabej motor ma za nasledek to , ze se me talir neustale zastavuje a nez se to zase rozjede, tak je to tak moc rozhazene, ze to musim rovnat velkym dorychlovanim rukou.
U 4k nebo Tečkach je to uz lepsi , desky staci dorychlovat jen trochu, ale stejnak to je nic moc.
Za sebe klidne doporučim ty 4000. Mezi nema a tečkem nepoznate rozdil. Hraje se me na obou uplne stejne a vzhledove a hlavne cenove ! sou super.
Jenom bych si u nich daval pozor na urcite vady s kteryma sem se setkal. Mobily, kovy atd reloopy 4000 ruši a rozhazuje jim to rychlost. Bud sem chytl spatne kousky nebo tohle maji blbe poresene.
Rychlost drzi suprove.
U 4k nebo Tečkach je to uz lepsi , desky staci dorychlovat jen trochu, ale stejnak to je nic moc.
Za sebe klidne doporučim ty 4000. Mezi nema a tečkem nepoznate rozdil. Hraje se me na obou uplne stejne a vzhledove a hlavne cenove ! sou super.
Jenom bych si u nich daval pozor na urcite vady s kteryma sem se setkal. Mobily, kovy atd reloopy 4000 ruši a rozhazuje jim to rychlost. Bud sem chytl spatne kousky nebo tohle maji blbe poresene.
Rychlost drzi suprove.
Hej Tome Kalhotko to seš ty, jak sem ti psal,. jesli je dobrej numark? Ty vole, já už mam na youtube i video, zkus si tam zadat Dj MizdaTomkalhotka píše:mizda: Tyhle slaby motory maji strasnou nevyhodu. Kdyz chci vzit desku a hodit ji rukou do druhe , slabej motor ma za nasledek to , ze se me talir neustale zastavuje a nez se to zase rozjede, tak je to tak moc rozhazene, ze to musim rovnat velkym dorychlovanim rukou.
Rychlost drzi suprove.