Reloop RMP3

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
h.o.n.z.a
Příspěvky: 10
Registrován: 12 úno 2011 22:53

Reloop RMP3

Příspěvek od h.o.n.z.a » 29 zář 2011 20:02

Zdravím všechny,
mám doma přehrávače Reloop RMP3. Koupil jsem si k nim zvukovou kartu Native Instrumets Audio 2 DJ. Ke zvukovce je i Traktor LE. Pokud jsem to dobře pochopil, tak ještě budu potřebovat mappovací soubory pro Traktor, aby poznal připojené přehrávače a aby přiřadil funkce v programu k tlačítkům na přehrávači. Hledal jsem to různě na googlu ale nenašel jsem nic. Dá se to někde stáhnout?

Dj Broulik
Příspěvky: 203
Registrován: 03 kvě 2011 09:42

Re: Reloop RMP3

Příspěvek od Dj Broulik » 30 zář 2011 10:03

h.o.n.z.a píše:Zdravím všechny,
mám doma přehrávače Reloop RMP3. Koupil jsem si k nim zvukovou kartu Native Instrumets Audio 2 DJ. Ke zvukovce je i Traktor LE. Pokud jsem to dobře pochopil, tak ještě budu potřebovat mappovací soubory pro Traktor, aby poznal připojené přehrávače a aby přiřadil funkce v programu k tlačítkům na přehrávači. Hledal jsem to různě na googlu ale nenašel jsem nic. Dá se to někde stáhnout?


namapuj si to... Otázka 1 hodiny :wink:
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

h.o.n.z.a
Příspěvky: 10
Registrován: 12 úno 2011 22:53

Re: Reloop RMP3

Příspěvek od h.o.n.z.a » 30 zář 2011 12:35

Dobrá rada nad zlato.... :D
To je jako poslední možnost....i tak se s tím softem budu prát. Chtěl jsem mít o jednu starost míň...
Na tomto videu ( http://www.youtube.com/watch?v=Up1YwB2--i8 ) to tam maník láduje z mapovacího souboru...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop RMP3

Příspěvek od Azu » 30 zář 2011 13:07

Nevěřím ti ani slovo o tom, že si něco hledal, protože i ve vyhledávači by si to hned našel na první stránce. Navíc každý normální člověk snad zajde nejprve na stránky výrobce kde je podpora výrobků a jaké pak asi tam najdeš zjištění, že tam ty soubory jsou.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

h.o.n.z.a
Příspěvky: 10
Registrován: 12 úno 2011 22:53

Re: Reloop RMP3

Příspěvek od h.o.n.z.a » 30 zář 2011 16:32

Azu sarkasmus není na místě, skutečně jsem to hledal ale marně. Asi špatně. Myslíš že bych tady ztrácel čas se sepisováním problému a raději si to nestáhnul? Místo ironie by byl lepší link...nicméně jsem na to už přišel. Není potřeba žádnej mapovací soubor. Traktor kterej jsem dostal ke zvukovce nabízí v nastavení přímo volbu pro Reloop RMP3....ale i tak díky.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop RMP3

Příspěvek od Azu » 30 zář 2011 17:27

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět