Reloop RMP-2 Disc Error
Reloop RMP-2 Disc Error
Čus chci se zeptat mám problém s přehrávačem Reloop RMP-2 občas když tam dám cd chvíly v mechanice cvaká a pak mi napiše na displayi ,,disc error,, tam kde sem ho kupoval mi řekli,že mám rozkalibrovanou mechaniku ať to pošlu do servisu.Jen se chci zeptat zda nemáte někdo zkušenost,nebo jestli nemáte nějaký tip jak to doma opravit,nikam se mi to posílat nechce je to na dlouhý lokte.Dík za jakoukoliv odpověď......
Re: Reloop RMP-2 Disc Error
Stejně jako si doma neopravíš reketoplán, tak si prostě nemůžeš opravit cd mechaniku když tomu nerozumíš, od toho jsou servisy kde otmu rozuměj a kde se za to prostě platí. Pokud to chceš vyhodit pak celé do popelnice, tak se v tom klidně vrtej.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Pokud je v zaruce, tak se vrat tam, kde jsi ho kupovat a reklamuj to! Oni to musi do servisu poslat za tebe, kdyz jim to tam doneses!Tomii23 píše:Čus chci se zeptat mám problém s přehrávačem Reloop RMP-2 občas když tam dám cd chvíly v mechanice cvaká a pak mi napiše na displayi ,,disc error,, tam kde sem ho kupoval mi řekli,že mám rozkalibrovanou mechaniku ať to pošlu do servisu.Jen se chci zeptat zda nemáte někdo zkušenost,nebo jestli nemáte nějaký tip jak to doma opravit,nikam se mi to posílat nechce je to na dlouhý lokte.Dík za jakoukoliv odpověď......
-
ja rom si kupil Reloop RMP - 1 a robilo mi nieco podobne.Ked som dal CD do prehravacu tak mi nechcelo nacitat a napisalo ERROR.
A jak si to vyrešil reklamací?