Reloop-Potřebuji poradit

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Uživatelský avatar
djtwister
Příspěvky: 51
Registrován: 18 lis 2007 10:26

Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od djtwister » 31 kvě 2009 10:14

Zdravím,uvažuju o koupi těchto gramců http://www.dj-obchod.eu/katalog/reloop- ... ibrny.html,a tohoto mixu http://www.dj-obchod.eu/katalog/reloop- ... ition.html Tak by mne zajímal váš názor,jestli to je dobrá volba,nebo jestli bych mnel uvažovat o necem jiném.Díki :wink:
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od LuKyss » 31 kvě 2009 10:20

Ahoj, být tebou si připlatím za RELOOP RP4000M3D. Jsou silnější než dvoutisícovky a je to uplně jiné svezení. Je dražší jen o 500Kč, což je opravdu zanedbatelná částka oproti tomu co nabízí RP2000.
ReproMania.NET

Paak
Příspěvky: 21
Registrován: 05 dub 2007 18:20

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od Paak » 06 čer 2009 22:43

neber ani ten reloop 4000 mal som ich a zistil som ze to nieje ziadny pozitok z mixovania pisu ze dobre drzia otacky a ze krutiaci moment to beriem ale nikto ti nenapise ze ked napriklad prstom zrychlis tanier tak sa sice aj rychlo zrovna skoro ako na technicsoch ale je dost velka odchylka ktora ti zakolise otacky tak ze zase musis prstom do toho drbat, robilo mi to skoro vzdy .Odchylka je 0,15% je dost vela treba radsej investovat viac penazi do vissej rady gramofonov z odchylkov 0,1%
http://www.myspace.com/djpanci

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od Azu » 07 čer 2009 00:23

Co to píšeš za kraviny, viděl si někdy vůbec gramec?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od LuKyss » 07 čer 2009 09:29

Paak - já jsem šťastným vlastníkem, již druhým rokem a žádný problém.

Ještě dodám aby jste si nemysleli, že hodnotím bez vlastní zkušenosti. Kamarád má právě RP-2000, a oproti mým RP-4000 to má opravdu znatelně slabší motor, sám jsem si to vyzkoušel. Chybí tomu dále funkce Reverse, Quartz, a změna rozsahu PITCHe.
ReproMania.NET

Paak
Příspěvky: 21
Registrován: 05 dub 2007 18:20

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od Paak » 07 čer 2009 12:57

Azu píše:Co to píšeš za kraviny, viděl si někdy vůbec gramec?
rabbit videl mozno skor nez ty :wink: asi som zle natrafil ale je to pravda normalne ked som dal pitch na nulu potom treba sledovat ten stroboskop bodky stoja na mieste potom som strcil do taniera ako ked chces dohnat track, tie bodky sa ti logicky zacnu posuvat dopredu to je ok ale mne v zapeti sa akokeby spetne vratia dozadu do minusu tie bodky zajdu proti ako ked malicko spomalis tanier. A Nehovor mi ze pisem kraviny boha! kto si ty za machra?
http://www.myspace.com/djpanci

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od Azu » 07 čer 2009 13:42

Z toho co si napsal v prvním příspěvku tak z toh člověk moc chytrej není díky tvým vyjadřovacím schopnostem, z toho druhého je již jisné co si chtěl tím říct. Vzhledem k tomu že máme obchod s toto technikou a prodáváme těchto gramců desítky, tak sem na nich i mnohokrát hrál a vim, že to co píšeš je prostě blbost a jestli ti to dělá, tak budou ty tvé kousky nějaké nemocné, protože normálně to nedělá. Rozohodně mam s čím srovnávat když mně jich už prošlo rukama několik kusů narozdíl od těch tvých jediných.
Tohle orpavdu miluju když někdo jen na základě toho, že má náhodou špatnej kus a nebo byl už bíh ví jak dlouho a jak používán, tak na základě toho hned napíše, že všechny ty výrobky jsou sračka.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od crewy » 07 čer 2009 14:00

když to stihneš ideální sestava : http://www.aukro.cz/item650904360_gramo ... profi.html

djtola
Příspěvky: 37
Registrován: 08 dub 2008 10:41

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od djtola » 07 čer 2009 15:14

Azu píše:Tohle orpavdu miluju když někdo jen na základě toho, že má náhodou špatnej kus a nebo byl už bíh ví jak dlouho a jak používán, tak na základě toho hned napíše, že všechny ty výrobky jsou sračka.
Souhlasim, jak tohle může někdo dělat :mrgreen:

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Re: Reloop-Potřebuji poradit

Příspěvek od Kenny » 07 čer 2009 16:13

djtola píše:
Azu píše:Tohle orpavdu miluju když někdo jen na základě toho, že má náhodou špatnej kus a nebo byl už bíh ví jak dlouho a jak používán, tak na základě toho hned napíše, že všechny ty výrobky jsou sračka.
Souhlasim, jak tohle může někdo dělat :mrgreen:
jo hlavně že to tu dělá polovina diskutujících :lol:

inu Reloop není Technics, co bys chtěl..
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

Odpovědět