Zdravim vas,
mam problem, ktery resim uz 3 mesice, ktery vubec nechapu cim muze byt.
Popisu to.
Koupil sem 2x Reloop 4000, na jednom me zacalo asi po 3 tejdnech kolisat rychlost. Pri zapnuti gramofonu, se nulovej pitch (poznam podle strobo svetel) presune asi do 3/4 pitch faderu tzn , ze kdyz ho mam ve trictrte na pitch faderu tak mam nulovou rychlost. V tuto chvili take neraguji tlacitka na zmenu rychlosti mezi 33 a 45 rpm . Zmacknu je a nic. Tenhle stav pretrvava treba 4 minuty a pak se gramofon dostane do puvodnich otacek a tlacitka opet ragovala.
Resil sem to reklamaci , kde me 2x v servisu rekli ze zadnou zavadu nenasli.
Video zavady : http://www.youtube.com/watch?v=IeTbaU3-hiU
Po treti reklamaci me ho vymenili za novej, ale presne tu samou vadu me zacal delat gramofon druhej , kterej byl do te doby v poradku.
Tim padem se obracim na vas, protoze to vypada ze vada je nekde na me strane a ja nevim jake. Muze to neco rusit? Co by to mohlo byt? Mate nejake napady?
Gramofon sem zatim nikde netahal a byly jen doma na specialnim drevenym stole. Blizko topeni , kde mam na tech malych trubkach odstineni proti teplu . Aby teplo na gramofony nevyzarovalo. Zapojeny to mam v prepetove zasuvce a tam mam rozdvojky na gramce mixak , hd tv a playstation 3 .
Reloop 4000 , zmena rychlosti a neragujici tlačitka
-
-
Re: Reloop 4000 , zmena rychlosti a neragujici tlačitka
Takze to delal prstynek na ruce. Muzete to locknout.
-
to bylo kuli prstynku na ruce ?to chytalo nejakou meagneticke pole ne:D
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Ze co, jaky prsten konkretne..? - Jaky drahy kov?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
-
No prsten to je tak za 500.- a ma to byt chirurgicka ocel, ale buhvi co do toho davali.
zrejme vytvarel jakysi magneticke pole nebo neco takoveho. Delal me to u obou gramofonu. Ted jak ho nenosim , to nedela . Zajimave
zrejme vytvarel jakysi magneticke pole nebo neco takoveho. Delal me to u obou gramofonu. Ted jak ho nenosim , to nedela . Zajimave
To teda hej, este som nepocul o niecom takom. Ja mam na lavej ruke dva strieborne, na pravej som musel zhodit z palca treti, koli crossfaderu. Gramce to nijak nerozhadzuje...Tomkalhotka píše: Zajimave
-
Numarky 1650 me to nerozhazovalo a na akcich hraju na Tečkach a tem to taky nic nedela. Akorat reloop 4000. Nejsem technik abych tu popsal vnitrnosti. Ale urcite to bude neco s odstinenim a taky je dost možne , ze v tom prstenu je nejake tajne slozeni, treba magnet aby usetrili .
Delalo me to u obou gramcu. Sem hlavne rad, ze sem na to prisel. Docela me to stvalo.

Delalo me to u obou gramcu. Sem hlavne rad, ze sem na to prisel. Docela me to stvalo.
to ti verim... A ked uz mas osahane reloop 4000 a technics, nevies ci by pasovalo rameno z technics na reloop?
(4000 je vlastne ich napodobenina) Na oko vyzeraju rovnako, akurat ze reloop tam ma jednu cast z plastu, kt. sa zvikne opotrebovat a tym padom sa to cele kive...

-
Predpokladam, ze ty mas taky R4000, hlavni cast ramena je z kovu a to kolem je z plastu. Takze si nemyslim ,ze by se s tim neco melo stat 
Vymena ramena to fakt nevim. Jinak ty Tečka je upe to same. Hraji se me na nich uplne stejne jako na reloopech

Vymena ramena to fakt nevim. Jinak ty Tečka je upe to same. Hraji se me na nich uplne stejne jako na reloopech