recordbox + tablet
recordbox + tablet
skusali ste niekto rozbehat tento softver od pioneeru na tablete, alebo mininotebooku, pripadne rozbehat na nich prehravace v rezime pc ????? zaujma ma hlavne ten tablet, nove pincky maju zvukovku uz v sebe, tak by to teoreticky malo ist.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
-
Re: recordbox + tablet
dle mě je tablet problém pokud v sobě nebude mít Mac os, nebo Win OS. Na androidu to nerozchodíš. Na netbooku to jde vcelku bez problému..... Ale k čemu tohle, když se playery při hraní obejdou i bez RB
Vždyť playery uměj to samí - jak quantize, smyčky, tak vyhledávání. Ano není to sice na kravskej obrazovce, ale funkci to splní úplně stejnou
Dle mě zbytešnost a další krám na kterej si musíš dávat bacha. Nehledě na to, že notebook na akci působí dojmem, že tam máš veškerou hudbu světa, tak lidi vymrzujou a myslej si, že jim zahraješ vše, bo si myslej, že když to maj doma v počítači, tak to tam budeš mít taky..... Akorát si tímto zařízením přiděláš starosti a spoustu debilních otázek na debilní příníčka :sad2:

Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
ide mi o tu kravsku obrazovku, lebo cdj 350 a cdj 850 su na tom z displayom dost biedne, notbook ma nelaka,pride mi to neprofesionalne, hlavne na disco,ale ten tablet je len dotykovy display, to by slo, skoda ze su len na androidoch,
ve spojení s CDJ350 a 850 je ti to úplně k ničemu, protože tyhle přehrávače neumí používat rekordbox jako zdroj muziky, to umí jedině CDJ900 a 2000
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
to hadam nie
, ved cdj 350 ma midi aj zvukovku,

To na to nemá vliv jestli má midi a zvukovku, to využiješ leda s traktorem, ale ne s rekordboxem, ten můžeš používat jen pro správu souborů a ty si pak nechat překopírovat na flashdisk a použít jej v přehrávačích, ale rozhodně nelze používat rekordbox online s přehrávačema jako zdroj muziky
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Mno tak jestli Azu nekecá tak tím mám ulehčené přemýšlení o výměně mých CDJ400 za CDJ350 

Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
-
Je to tak jak píše AZU... CDJ 350 umí načíst RB databázi z USB flashdisku.
Vzdálené načtení databáze (z PC nebo třeba jiného playeru) je funkce LINK, kterou má zatím jen CDJ 900 a CDJ 2000.
Vzdálené načtení databáze (z PC nebo třeba jiného playeru) je funkce LINK, kterou má zatím jen CDJ 900 a CDJ 2000.