Rada o kupe prehravacov pionier
Rada o kupe prehravacov pionier
Zdravim vas... Mal by som jednu otazku: Chcel by som si kupit prehravace CDJ 100 alebo CDJ 200, hudbu budem vacsinou iba pustat na nejakej mensej party a rodinnych oslavach.
Ktore si mam kupit stychto dvoch typov, vraj CDJ 200-vky su poruchovejsie. Dakujem za odpoved
Ktore si mam kupit stychto dvoch typov, vraj CDJ 200-vky su poruchovejsie. Dakujem za odpoved
-
Re: Rada o kupe prehravacov pionier
ja bejt tebu neberu ani jedny existou dalsi a lepsi prehravace nez sou tyto misto tech 100 bych tebou vzal numark ndx800 kvalitou na tom budou dobre takze bych se ubec nebal
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Nepotrebujem az take kvalitne, ja si myslim ze by mi stacili teda aj NUMARK NDX 400. Co nato vravite?
-
Tak na takové lehčí akce ti to bude bohatě stačit. Výhoda oproti cdj 100 je ta, že ti vemou i mp3 a mají, mám ten pocit, i o nějaký etn efekt víc...CDJ 200 jsou vyhozený prachy...
presne tak,,,
v dnesnej dobe ked uz tak aspon nech to zerie mp3-cd,
+ ked to ma USB port,tak uz len na usb kluci mat mp3,(pre teba ako len pustanie),,je fakt fajn vec,,
uvazuj naozaj,,,,len co ma USB alebo to aspon precita cd-mp3
a to ta pio-100ka nema,,, 200ka zerie mp3 ano, ale su poruchove ,,,to som tiez pocul,,,
v dnesnej dobe ked uz tak aspon nech to zerie mp3-cd,
+ ked to ma USB port,tak uz len na usb kluci mat mp3,(pre teba ako len pustanie),,je fakt fajn vec,,
uvazuj naozaj,,,,len co ma USB alebo to aspon precita cd-mp3
a to ta pio-100ka nema,,, 200ka zerie mp3 ano, ale su poruchove ,,,to som tiez pocul,,,
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700
ked tak aspon tak ta ndx400ka
je to slusna znacka,,,zerie to CD,CDR,MP3CD,A ma to usb,
natlacis mp3ky na usb-key a sapes aj bez CDciek
ta ndx400ka nieje draha
ja na tvojom mieste dnes bez USB PORTU ani neuvazujem
je to slusna znacka,,,zerie to CD,CDR,MP3CD,A ma to usb,
natlacis mp3ky na usb-key a sapes aj bez CDciek
ta ndx400ka nieje draha
ja na tvojom mieste dnes bez USB PORTU ani neuvazujem
Tak zoberiem teda NDX 400 ked vravite ze to je lepsi vyber ako CDJ 100.
Dik za radu
Dik za radu
Roman11 píše:Tak zoberiem teda NDX 400 ked vravite ze to je lepsi vyber ako CDJ 100.
Dik za radu
no tak ak si kupis pioneer cdj 100, tak sa nemusis, bat ze sa ti to za 2 roky poserie, su cca 10 rokou v predaji a stale sa predavaju, ja mam 2 prehravace cdj 100, a za tych 10 rokou co ich mam som teraz menil na jednom optiku, a inak bez problemou, idu ako hodinky, sice namju usb,mp3 ale to co maju tak 100 percentne ovladaju bez nejakeho opozdenia, uz som mal moznost okusit ameriakny cdj300 a 500, mali funkci , ale co ked to bolo oneskorene vsetko co tam bolo, sem t am to blblo, a tak dal, nehovoriac o tom ze po dvoch rokoch sa to vie vecinou pokazit
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
Tak teraz neviem co mam spravit, niektori vravia za pionier je pionier potom zas ze prehnana cena.
Neviem ake mam teda kupit
Neviem ake mam teda kupit
-
Tak samozřejmě Pioneer je Pioneer, o tom žádná . Jenom jde o to, že cdj 100 je zastaralý a nic neumí. Na druhou stranu, je to tank a vydrží toho strašně moc. Je už jenom na tobě, jak se rozhodneš. Názorů tu pár padlo...A to, že když koupíš Numark a za dva roky se ti posere, neber vážně. Pokud se k nim nebudeš chovat jako prase a budeš se o ně starat, tak v tom nevidím žádný problém. Navíc to není zas až takový šrot jako Omnitronic apod...
Pioneer=Pouze hudebni CD(myslim jako originalky, WMA,WAV nebo v cem to je vypalene)
Numark NDX=hudebni cd,mp3 jak na CD tak na USB flash.
Numark NDX=hudebni cd,mp3 jak na CD tak na USB flash.
-
no ono elektronika je proste elektronika tak i tak se v ni neco muze posrat hele ja mam doma uz 3 roky numarky axis 4 hraju na nich skoro kazdej vikend a jedou bez problemu sem tam je procistim a pohoda jen budu muset nekde splasit mikospinace na tlacitka
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
a ked sa bojis tak kup si nejake dobre prehravace s USB portom od denonu alebo pioneeru z bazaru,,
a mas tam aj lacnjsie aj kvalitnejsie,,,ale zase bez zaruky,,,,
aj ja uvazujem predat mojho denona dns1200ku
lebo chcem pio-900ku,1000ku,2000ku
a mas tam aj lacnjsie aj kvalitnejsie,,,ale zase bez zaruky,,,,
aj ja uvazujem predat mojho denona dns1200ku
lebo chcem pio-900ku,1000ku,2000ku
tak ak ti bude stacit ta pincl 100 tak ta vynde jedna nova kolo 300E,jazdena 150E ale ked ju ma ktosi 10 rokou a sprava sa k tomu ako prasa je to na rozmyslenie,ale vecsinou je predavaju koli tomu ze to je uz,,zastarala masinka,,
ak ces nutne usb , mp3, tak si kup jazdene pincl 400 alebo 350, ceny su kolo 400E za kus jazdene
a 350 kupis vecsinou zo zarukou lebo tot vysla, ma auto loping a nastvenie bpm , tak pre spustaca vyhodne veci
moj nazor:D
ak ces nutne usb , mp3, tak si kup jazdene pincl 400 alebo 350, ceny su kolo 400E za kus jazdene
a 350 kupis vecsinou zo zarukou lebo tot vysla, ma auto loping a nastvenie bpm , tak pre spustaca vyhodne veci
moj nazor:D
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
-
Podle toho k čemu to chceš....
100s bych obecně volil v
a) Jsi nějakej klub, který hledá velmi levnou techniku (aby alespoň něco měl s tím, že DJs si stejně přivezou playery svoje) a chceš, aby to vydrželo hodně dlouho
b) Jsi DJ, kterému absolutně nejde o komfort a funkce... třeba jen pouštíš oldies a nemícháš z originálních CD a před funkcema a designem bezmezně preferuješ dlouhou výdrž mašin.
Ve všech ostatních variantách bych zvolil toho Numarka.
100s bych obecně volil v
a) Jsi nějakej klub, který hledá velmi levnou techniku (aby alespoň něco měl s tím, že DJs si stejně přivezou playery svoje) a chceš, aby to vydrželo hodně dlouho
b) Jsi DJ, kterému absolutně nejde o komfort a funkce... třeba jen pouštíš oldies a nemícháš z originálních CD a před funkcema a designem bezmezně preferuješ dlouhou výdrž mašin.
Ve všech ostatních variantách bych zvolil toho Numarka.