Propojeni Gramce a traktoru
Propojeni Gramce a traktoru
Ahoj chtel bych se zeptat moc nerozumim tomu jak by to melo byt mam gramec a zapojenej do mixaku a mixak zapojenej pres 3,5 jackem do noteboku, a zajimalo by me jestli by se mi v tom Traktoru mel nak ten gramofon obevit jako aktivní na horejsim displey nebo ne, jak to vlastne funguje Sinchronizace s hlavne Gramcema a Mix a Notebokem, bohuzel jsem nenasel zadnej topic o konverzaci tohoto problemu. Díky
Re: Propojeni Gramce a traktoru
Takto dvs nerozchodis. Gramec musi byt napojeny do line in na zvukovke. Program potom cez ten vstup snima casovy kod vinylu, pomocov ktoreho vlastne ovladas skladbu. Cez line out to potom posle do mixu.
Inac traktor a serato potrebuju vlastnu zvukovku, takze na integrovanej zvukovke od notebooku to nerozbehas. Mozno ak tam mas line in (nie mic). - v tom pripade by to malo fungovat, pokial to spravne zapojis a nastavis. No neviem ci to integovana zvukovka zvladne, musi byt nato dobra odozva.
Programy, ktore rozbehas na akejkolvek viackanalovej zvukovke: Mixvibes, Virtual DJ atd.
Inac traktor a serato potrebuju vlastnu zvukovku, takze na integrovanej zvukovke od notebooku to nerozbehas. Mozno ak tam mas line in (nie mic). - v tom pripade by to malo fungovat, pokial to spravne zapojis a nastavis. No neviem ci to integovana zvukovka zvladne, musi byt nato dobra odozva.
Programy, ktore rozbehas na akejkolvek viackanalovej zvukovke: Mixvibes, Virtual DJ atd.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
i kdyz mas linein, tak gramec nepripojist, ten vstup musi byt s gramofonovym predzesilovacem
Uf... ja mam gramce zapojene do line in, predzosilovac nemam a vsetko funguje (Mixvibes ma 100% -ny signal). Gramce nemaju link-ovy vysup. A neviem otom, ze moja zvukovka obsahuje aj gramofonovy predzosilovac. Ako to zistim? Zatial som nic nenasiel...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
to je divny, skus si pripojit gramec na mix do linkovyho vstupu a skoro nic neuslysis, protoze prave nema ten phono preamp