Problém s motorem

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Lucky24

Problém s motorem

Příspěvek od Lucky24 »

Zdravim všechny uživatele ) koupil jsem si celkem nedávno gramofony reloop rp4000, nastal ovšem problém že u jednoho gramofonu je asi něco s motorem, jelikož jakmile ho zapnu začne se naprosto nekontrolovatelně rychle roztáčet, chytá šíleně moc otáček... řekl bych že je to možná 2x tolik otáček jako má režim 78rpm, je to prostě šílený (takže je jasný že se nedá používat), ze začátku to gramofon občas udělal ale hned to zase přestalo a vrátil se do normálních otáček, dnes je to přesně naopak, občas za čas se dostane do normálního otáčení talíře... chci se teda zeptat jestli někdo ví co by toho mohla bejt příčina ? nebo je to hold špatnej kus a budu ho muset poslat na reklamaci ? chtěl bych se reklamace vyhnout, jelikož se mi nechce bejt měsíc bez jednoho gramofonu a ještě řešit problémy s českou poštou, zasláním apod. )) ale asi budu muset co ?

ToLa

Re: Problém s motorem

Příspěvek od ToLa »

A co čekáš, že ti tady někdo napíše. Rozeber to, vem pájku, odpájej červený drát ze sektoru 3 a propoj ho se žlutým ze sektoru jedna, pak vem zelený drát ze sektoru dva a přes tyristor ho pošli na odpor 200mF na sektor 1? :mrgreen:
Prostě to pošli na reklamaci a hoto od toho snad záruka je ne? :shock:
Nebo když nehceš být měsíc bez nefunkčního gramofonu, tak si ho nech klidně doma, pokud tě to potěší :mrgreen:

Azu

Příspěvek od Azu »

Nikde není řečeno že reklamace musí trvat měsíc
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

iceSee

Příspěvek od iceSee »

ToLa : zapomel si ale na prepolovanej karburator s hydraulickou civkou :D (perpetum debile ze skolnich casu :D )

EVO

Příspěvek od EVO »

Já bych vcelku poradil, jak zařídit, aby byla reklamace vyřízená do třech dnů, bohužel už jsem tu byl jednou za to vyfuckovanej, tak budu radši držet pysk.. :lol: :lol:

Odpovědět