Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
J.Moteq
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2011 16:33

Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od J.Moteq » 24 úno 2011 16:50

Zdarec, chci se zeptat, zda se někomu stalo, že po nahrání firmware 4.0 se nezobrazuje na lcd průběh. Mám zde pouze spodní časovou přímku, ale zatím se mi jej nepodařilo dostat do původního režimu. Po přehrání se křivka opět zobrazuje. Musím vyzkoušet ještě z CD, ale z flash disku se tomu tak děje. Naštěstí jsem upgrade provedl pouze na prvním přehrávači a druhý nechal bez upgrade. Všem díky za příspěvky..
2x Pioneer CDJ 2000, Pioneer DJM 800, Headphones Pioneer 500-K

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od Azu » 24 úno 2011 17:03

Jak je vidět, tak některým lidem ten upgrade skutečně způsobuje problémy a je asi lepší neupgradovat
http://forums.pioneerdj.com/eve/forums/ ... /537101963
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Majky_mike
Příspěvky: 549
Registrován: 25 bře 2010 19:40

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od Majky_mike » 24 úno 2011 19:49

Abych se přiznal, tak teď jsem úplně nepochopil :o(.

Každopádně jsem na CDJ 2000 V4 odjel už 3 akce a nic podobného jsem nepozoroval. Hraju většinou z flashky (s RB) nebo z PC RB po LAN.

Majky_mike
Příspěvky: 549
Registrován: 25 bře 2010 19:40

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od Majky_mike » 24 úno 2011 19:54

BTW... z jakého jsi města? Kdyby jsi byl z okolí LBC, mohl by jsi přijet a to médium si vyzkoušet na mém CDJ.

J.Moteq
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2011 16:33

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od J.Moteq » 24 úno 2011 20:06

Majky_mike píše:BTW... z jakého jsi města? Kdyby jsi byl z okolí LBC, mohl by jsi přijet a to médium si vyzkoušet na mém CDJ.

Jsem z Břeclavi. Liberec je moc daleko.. Nevíte jak se vrátit k originálnímu firmware? jestli je to vůbec možné?
2x Pioneer CDJ 2000, Pioneer DJM 800, Headphones Pioneer 500-K

Majky_mike
Příspěvky: 549
Registrován: 25 bře 2010 19:40

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od Majky_mike » 25 úno 2011 08:44

J.Moteq píše:
Majky_mike píše:BTW... z jakého jsi města? Kdyby jsi byl z okolí LBC, mohl by jsi přijet a to médium si vyzkoušet na mém CDJ.

Jsem z Břeclavi. Liberec je moc daleko.. Nevíte jak se vrátit k originálnímu firmware? jestli je to vůbec možné?
Mám takový dojem, že downgrade možný je (stejný FW lze nahrát vícekrát po sobě, takže přehrávač asi instalaci neblokuje dle verze)... ale nezkoušel jsem ho. Postup je stejný jako u upgrade, jen použiješ starý FW.

J.Moteq
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2011 16:33

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od J.Moteq » 25 úno 2011 13:33

Majky_mike píše:
J.Moteq píše:
Majky_mike píše:BTW... z jakého jsi města? Kdyby jsi byl z okolí LBC, mohl by jsi přijet a to médium si vyzkoušet na mém CDJ.

Jsem z Břeclavi. Liberec je moc daleko.. Nevíte jak se vrátit k originálnímu firmware? jestli je to vůbec možné?
Mám takový dojem, že downgrade možný je (stejný FW lze nahrát vícekrát po sobě, takže přehrávač asi instalaci neblokuje dle verze)... ale nezkoušel jsem ho. Postup je stejný jako u upgrade, jen použiješ starý FW.
To jsem zkoušel několikrát po sobě. Přehrát stávají FW v4.2 starší v3.2, ale stále mi to hlásí, že firmware je aktualizován a mám restartovat přehrávač..
2x Pioneer CDJ 2000, Pioneer DJM 800, Headphones Pioneer 500-K

Majky_mike
Příspěvky: 549
Registrován: 25 bře 2010 19:40

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od Majky_mike » 25 úno 2011 14:00

J.Moteq píše: To jsem zkoušel několikrát po sobě. Přehrát stávají FW v4.2 starší v3.2, ale stále mi to hlásí, že firmware je aktualizován a mám restartovat přehrávač..
Aha... takže tam ta kontrola je :o/.

Fakt nevim... a ani si ten problém neumim představit. Nechceš to vyfotit?

J.Moteq
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2011 16:33

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od J.Moteq » 25 úno 2011 14:32

[quote="Majky_mike"][quote="J.Moteq"]
To jsem zkoušel několikrát po sobě. Přehrát stávají FW v4.2 starší v3.2, ale stále mi to hlásí, že firmware je aktualizován a mám restartovat přehrávač..[/quote]

Aha... takže tam ta kontrola je :o/.

Fakt nevim... a ani si ten problém neumim představit. Nechceš to vyfotit?[/quote]


Zde je problém vyzobrazen. Je to sice pouze na obrázku z netu,ale šipka směruje na průběh tracku, a tento průběh se mi vůbec nenačítá.. http://byt4akk.rajce.idnes.cz/...1000__75064_zoom.jpg
2x Pioneer CDJ 2000, Pioneer DJM 800, Headphones Pioneer 500-K

djmmonte
Příspěvky: 42
Registrován: 06 lis 2009 01:30

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od djmmonte » 25 úno 2011 15:29

Podla toho ,co pises nemas ziadny problem s tym update, ak mas tracky na USB,alebo inom mediu a neboli prejdene cez rekordbox, tak ti nebude ukazovat priebeh skladby hned. Obycajne to trva dlhsie, pokym cela skladba nie je prehrana,ale opat myslim ked budes hrat ten track na dalsi den bude to musiet nacitat znova, iba ak by si mal sd kartu v cdj2000, tam sa daju ulozit tie priebehy skladieb automaticky,myslim.
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000

J.Moteq
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2011 16:33

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od J.Moteq » 25 úno 2011 15:59

djmmonte píše:Podla toho ,co pises nemas ziadny problem s tym update, ak mas tracky na USB,alebo inom mediu a neboli prejdene cez rekordbox, tak ti nebude ukazovat priebeh skladby hned. Obycajne to trva dlhsie, pokym cela skladba nie je prehrana,ale opat myslim ked budes hrat ten track na dalsi den bude to musiet nacitat znova, iba ak by si mal sd kartu v cdj2000, tam sa daju ulozit tie priebehy skladieb automaticky,myslim.

Takže prostě všechno protáhnout přes Recordbox a bude vyhráno? Je možné sdílet jednu SD kartu s průběhy přes LAN do druhého přehrávače, nebo je dobré mít dvě pro rychlejší načítání v obou přehrvačích? Díky moc.
2x Pioneer CDJ 2000, Pioneer DJM 800, Headphones Pioneer 500-K

djmmonte
Příspěvky: 42
Registrován: 06 lis 2009 01:30

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od djmmonte » 25 úno 2011 16:18

Takže prostě všechno protáhnout přes Recordbox a bude vyhráno? Je možné sdílet jednu SD kartu s průběhy přes LAN do druhého přehrávače, nebo je dobré mít dvě pro rychlejší načítání v obou přehrvačích? Díky moc.[/quote]

Najlepsie je hrat vsetky traky cez rekordbox, proste prepojit rekordbox databazu cez ethernet hub, teda pc z linkovat z oboma playermi a uplna parada,to co chces ty,tiez nie je problem, a uplne staci hrat z jedneho zdroja, pesnicky mas nacitane okamzite,alemyslim, ze ak raz vyskusas hrat z pc, ostatne zdroje zavrhnes. Ja hram iba takto,ina cesta a ani nenapada teraz
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000

J.Moteq
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2011 16:33

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od J.Moteq » 25 úno 2011 16:29

djmmonte píše:Takže prostě všechno protáhnout přes Recordbox a bude vyhráno? Je možné sdílet jednu SD kartu s průběhy přes LAN do druhého přehrávače, nebo je dobré mít dvě pro rychlejší načítání v obou přehrvačích? Díky moc.
Najlepsie je hrat vsetky traky cez rekordbox, proste prepojit rekordbox databazu cez ethernet hub, teda pc z linkovat z oboma playermi a uplna parada,to co chces ty,tiez nie je problem, a uplne staci hrat z jedneho zdroja, pesnicky mas nacitane okamzite,alemyslim, ze ak raz vyskusas hrat z pc, ostatne zdroje zavrhnes. Ja hram iba takto,ina cesta a ani nenapada teraz[/quote]

Každopádně díky moc, za postřehy k tomuto problému. U CDJ 1000 MK3 jsem žádné problémy neměl :-). To jsou ty začátky s novou technikou. :-). Vyzkouším a dám echo.
2x Pioneer CDJ 2000, Pioneer DJM 800, Headphones Pioneer 500-K

Majky_mike
Příspěvky: 549
Registrován: 25 bře 2010 19:40

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od Majky_mike » 25 úno 2011 18:02

Přiznám se, že teda teď vůbec nechápu co se řeší... to co popisuješ je relativně běžné (wave se načítá hodně pomalu a lze si ho uložit na SD...) a nepozoroval jsem, že by se to změnilo s přechodem FW.

Nebo Tobě to fungovalo na 3.2 jinak než teď na 4?

Jinak BTW... nepoužívat na CDJ 2000 recordbox je strašná škoda. Ty tracky co máš na flash můžeš mít úplně stejně na flash v recordboxové databázi. Nevýhodou je několik minut času, za tu operaci. Výhod je strašně moc... lépe se to sdílí po LINK, perfektně funguje WAVe, lépe se v tom orientuje, lze v tom použít search, načtení cue pozicí a já nevim co všechno.

V moment kdy vyzkoušíš už volně hozené MP3 používat nebudeš :-).

djmmonte
Příspěvky: 42
Registrován: 06 lis 2009 01:30

Re: Problém s LCD na CDJ 2000 po upgrade

Příspěvek od djmmonte » 25 úno 2011 18:12

Majky_mike píše:Přiznám se, že teda teď vůbec nechápu co se řeší... to co popisuješ je relativně běžné (wave se načítá hodně pomalu a lze si ho uložit na SD...) a nepozoroval jsem, že by se to změnilo s přechodem FW.

Nebo Tobě to fungovalo na 3.2 jinak než teď na 4?

Jinak BTW... nepoužívat na CDJ 2000 recordbox je strašná škoda. Ty tracky co máš na flash můžeš mít úplně stejně na flash v recordboxové databázi. Nevýhodou je několik minut času, za tu operaci. Výhod je strašně moc... lépe se to sdílí po LINK, perfektně funguje WAVe, lépe se v tom orientuje, lze v tom použít search, načtení cue pozicí a já nevim co všechno.

V moment kdy vyzkoušíš už volně hozené MP3 používat nebudeš :-).
top suhlas, ja som cd mal v mechanike raz, skuska ci vsetko ide ako ma,usb som pouzival asi mesiac a od vtedy ako som vsetko spojil s rekordboxom a zlinkoval tak ine ani neriesim. Mam sice malo Gb v pc,tak to mam celu hudbu na HDD a zatial vsetko ide na 100%.
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000

Odpovědět