ahoj, tak jsem zkousel hrat a prisel jsem na to, ze pokud hraju nejakou skrablou desku, tak jeden gramec nekde na ty stope zacne preskakovat. Na druhym gramci desku prehraju celou.
OTAZKA: co je spatne? da se gramec STR8-150 nejak jinak nastavit nebo je to vadnou jehlou?diky
preskakovani jehly
Re: preskakovani jehly
prvni skus prehodit prenosky, pripadne jeste muzes lehce pridat zatizeni na jehlu, nastavuje se to vetsinou pomoci zavazi, ktere je na druhem konci rameneglancy píše:ahoj, tak jsem zkousel hrat a prisel jsem na to, ze pokud hraju nejakou skrablou desku, tak jeden gramec nekde na ty stope zacne preskakovat. Na druhym gramci desku prehraju celou.
OTAZKA: co je spatne? da se gramec STR8-150 nejak jinak nastavit nebo je to vadnou jehlou?diky
zavazi jsem zkousel, ted jsem si stahnul manual a kouknu na nastaveni antiskating, popr.prohodim jehly a uvidime...
kdyz bude nutny koupit jehlu,ma cenu kupovat jen jehlu? Nebo celou prenosku?co rikate na ortofonky? Hraju prevazne techno a trance...dik
kdyz bude nutny koupit jehlu,ma cenu kupovat jen jehlu? Nebo celou prenosku?co rikate na ortofonky? Hraju prevazne techno a trance...dik
concordy jsou v poho, nejlepsi na to co chces jsou nightcluby, ale pokud s nima nehrajes verejne na velkym kvalitnim aparatu, tak ti budou uplne stacit obycejny PROglancy píše:zavazi jsem zkousel, ted jsem si stahnul manual a kouknu na nastaveni antiskating, popr.prohodim jehly a uvidime...