preskakovani jehly

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
glancy

preskakovani jehly

Příspěvek od glancy »

ahoj, tak jsem zkousel hrat a prisel jsem na to, ze pokud hraju nejakou skrablou desku, tak jeden gramec nekde na ty stope zacne preskakovat. Na druhym gramci desku prehraju celou.

OTAZKA: co je spatne? da se gramec STR8-150 nejak jinak nastavit nebo je to vadnou jehlou?diky

honcka
Vybavení

Re: preskakovani jehly

Příspěvek od honcka »

glancy píše:ahoj, tak jsem zkousel hrat a prisel jsem na to, ze pokud hraju nejakou skrablou desku, tak jeden gramec nekde na ty stope zacne preskakovat. Na druhym gramci desku prehraju celou.

OTAZKA: co je spatne? da se gramec STR8-150 nejak jinak nastavit nebo je to vadnou jehlou?diky
prvni skus prehodit prenosky, pripadne jeste muzes lehce pridat zatizeni na jehlu, nastavuje se to vetsinou pomoci zavazi, ktere je na druhem konci ramene

glancy

Příspěvek od glancy »

zavazi jsem zkousel, ted jsem si stahnul manual a kouknu na nastaveni antiskating, popr.prohodim jehly a uvidime...

kdyz bude nutny koupit jehlu,ma cenu kupovat jen jehlu? Nebo celou prenosku?co rikate na ortofonky? Hraju prevazne techno a trance...dik

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

glancy píše:zavazi jsem zkousel, ted jsem si stahnul manual a kouknu na nastaveni antiskating, popr.prohodim jehly a uvidime...

kdyz bude nutny koupit jehlu,ma cenu kupovat jen jehlu? Nebo celou prenosku?co rikate na ortofonky? Hraju prevazne techno a trance...dik
concordy jsou v poho, nejlepsi na to co chces jsou nightcluby, ale pokud s nima nehrajes verejne na velkym kvalitnim aparatu, tak ti budou uplne stacit obycejny PRO

Odpovědět