prenosky na scratch s dvs
prenosky na scratch s dvs
Pokud chci scratovat s DVS mam si poridit spis prenosky pro DVS (Concorde Digitrack) nebo scratch (Shure M44-7)?
-
Re: prenosky na scratch s dvs
Jednoznacne Shure M44-7 ak by si chcel alternativu tak este ORTOFON Concorde Q.Bert, tieto dve ihly su naj na scratch o inych ani nema vyznam premyslat.
2xTechnics SL-1210MK2 + Shure M44-7, Rane TTM 57SL, Technics RP-DJ1200
kdyby to bylo z normalnich desek, tak bych nevahal, ale aby mi to neprenaselo hur signal z mixvibesxxxRadoxxx píše:Jednoznacne Shure M44-7 ak by si chcel alternativu tak este ORTOFON Concorde Q.Bert, tieto dve ihly su naj na scratch o inych ani nema vyznam premyslat.
-
To sa neboj, ihly na scratch maju vysoky vystup takze soft v pc to lepsie precita. Ked som cital manual k seratu tak tam bolo napisane ze odporucaju prave Shure M44-7 lebo maju hlasny vystup. Prenosky vyrabane pre dvs, nemyslim si ze je v tom nejaky rozdiel skor by som povedal ze to je marketingovy tah zo strany vyrobcou aby si djs s dvs systemami kupili aj ihly pre snimanie timecode platni.
budu k tomu potrebovat jenom cartridge s jehlou + headshell, nebo jeste neco navic, moc se v tehle klasickejch prenoskach nevyznam, zatim jsem hral jenom s concordama 

-
Tak ako pises prenosku + headshell a headshell musi mat 4 farebne droty ktore pripojis na prenosku a tu naskrutkujes na headshell.honcka píše:budu k tomu potrebovat jenom cartridge s jehlou + headshell, nebo jeste neco navic, moc se v tehle klasickejch prenoskach nevyznam, zatim jsem hral jenom s concordama
vlastním oboje (shure i ortofon NC) a použití na DVS je téměř totožný, ale poměr výkon/cena je na straně M44-7 - cena je výhodnější než u ortofonů 

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
, ale dyl zase vydrzi ortofon coz mi vcela musi potvrdit kdyz vlastni oboje
I Im shure :-*

Technics1200mk2
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
pravdu máš...navíc mám 4 xNC nahradní hroty, koupil jsem od známýho 2 starší sety (1 přenoska + 3 hroty) za 5000TOT píše:, ale dyl zase vydrzi ortofon coz mi vcela musi potvrdit kdyz vlastni obojeI Im shure :-*

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
i ty stary kseftmane
stema digi jehlama to vidim taky jako marketingovy tah...hej bee uz si videl novy serato...ty mnohogramofone by si to vyuzil mozna ne ..?!?!

Technics1200mk2
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
-
kazdopadne si myslim, aj som sa uz na to informoval, ze prenosky na DVS (digital djing) maju trosku upravenu freqvencnu krivku, aby lepsie snimali signal, kt sa pouziva pri TimeCode platniach...
vie mi to niekto potvrdit / vyvratit? tiez neviem ake prenosky si mam kupit,..boli mi odporucane tieto : http://www.notape.net/product/show_product/415488
vie mi niekto odporucit prenosky? 95 % budem hrat z timecode, ale ak to niekde budem tahat na akciu, tak chcem nech sa da na tom zahrat aj normalna doska!!
vie mi to niekto potvrdit / vyvratit? tiez neviem ake prenosky si mam kupit,..boli mi odporucane tieto : http://www.notape.net/product/show_product/415488
vie mi niekto odporucit prenosky? 95 % budem hrat z timecode, ale ak to niekde budem tahat na akciu, tak chcem nech sa da na tom zahrat aj normalna doska!!