prehravace bez navodu

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela » 06 čer 2012 17:05

myslel jsem,ze k vyrobku prodavanemu v cr musi byt automaticky navod v ceskem jazyce,lec u mych prehravacu je pouze anglicky a ja nehodlam 2 mesice neco lustit,takze se vas ptam jak to vlasne je a jak dal postupovat.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od piatro » 06 čer 2012 17:30

ja som k mixu tiež dostal iba anglický návod,ale mne to nejak nevadilo. Ak nevieš,čo všetko sa na tom dá,na väčšinu playerov nájdeš videá aj na youtube,ale tiež po anglicky,no možno ti to trocha pomôže. Najlepšie je skúšať všetko možné doma. Mimochodom o aké prehrávače ide?
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od stereoman » 06 čer 2012 17:31

Ano mas pravdu, takto to ma skutecne byt. V realu se muzes vsak setkat se tremi situacemi:

1.) Cesky navod (preklad) v baleni bude nebo bude k dispozici na strankach prodejce

2.) stejne jako predchozi, ale s tim rozdilem, ze nekolika strankovy manual bude smrsknut na jednu A4 a bude obsahovat (neprilis uzitecne) informace typu:
- tu dlouhou cernou snuru strcte do zasuvky na 220
- pristroj zapnete tlacitkem Power
- ...

3.) Cesky navod zcela chybi

V pripade druheho bodu s tim nic nenadelas, protoze tato situace vychazi z ceskeho porekadla "aby se vlk nazral a koza zustala cela". Ve tretim pripade s tim taky asi moc nesvedes. Schvalne napis prodejci, ale podle me ti manual neposle, protoze jej nema a do prekladu nebude chtit investovat. Maximalne ti nabidne vraceni penez. Pomuzes si tim? Ne, protoze u konkurencniho prodejce natom budes uplne stejne...

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela » 06 čer 2012 19:27

to piatro:volil jsem mezi:pouzite pionery 100 nebo aa flex 100-nove a jelikoz jsem toho za ten mesic tady prectl fakt tuny,tak jsem narazil na prispevky od clena azu,kde se trosku rozepsal o pouzitych pinckach atd.no a to me "vydesilo" ke koupy aa:-)a ted jsem vydesenej z toho ze u tech aa ctu:1 year limited warranty.prelozim si to,ale cuju z toho neco nekaleho:-):-) to stereoman:taky jsem chvylku prodaval zbozi,tak o tom trosku vim a nikdy bych si tohle nedovolil , proto jsem se chtel jen ujistit jestly se to nejak nezmenilo:-(.no nic no,zkusim "joutub" a hezky polopatycky......-( mam otazku:muzu si je vyzkoset bez mixu(bude az v patek)?mam repro aktivni 2,1.ze bych zapojil rovnou ten player do toho zesiku co k tomu je a vyzkousel to??co myslite?
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela » 06 čer 2012 19:45

navod mi uz poslaly emailem...
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od stereoman » 06 čer 2012 19:47

Vyzkouset to samozrejme muzes i bez mixpultuvv - player primo na zesik.

No vidis, uz taham kapesnik jakej je to happy end ...

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od piatro » 06 čer 2012 20:00

to "one year warranty" sa vzťahuje na ameriku,atď,u nás na slovensku a myslím,že aj u vás v ČR je podľa zákona záruka na 2 roky. Samozrejme sa to nevzťahuje na gombíky,poťáky a iné namáhané súčiastky. Tam je záruka iba pol roka,ak dobre viem.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela » 06 čer 2012 20:10

stereoman píše:Vyzkouset to samozrejme muzes i bez mixpultuvv - player primo na zesik.

No vidis, uz taham kapesnik jakej je to happy end ...
ten zaver byl opravdu strhujici,myslim si,ze nebudes jediny kdo po precteni sahne po kapesniku :D
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela » 06 čer 2012 21:39

asi to bude "na pokracovani"pac ten email je psany mimozemsky...nevim,jestly si ze me delaj prdel,nebo ja jsem tak blbej...
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od stereoman » 06 čer 2012 22:02

Ten email nebo ten manual? Pokud se ti text zda mimozemsky, tak bych se vubec nedivil, kdyby ti poslali anglickou verzi pocestenou pomoci Google Translatoru nebo podobneho toolu :lol:

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela » 06 čer 2012 22:14

text je divny...napsal jsem jim to a prej mi posilaly ceskou verzy,ze jinou ani nemaj.no kdyby me znaly,tak mi to radci prelozej na kolene a maj klid.-)ps.dam vedet jak to dopadlo...
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela » 06 čer 2012 22:30

nakonec jsme se dobraly k tomu,ze chyba je u me v pc. nejaky prekladac bo co:-)no a ze kdyz tak mi to poslou postou kdyz budu chtit....
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

dj_snake
Příspěvky: 151
Registrován: 14 čer 2011 19:56

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od dj_snake » 07 čer 2012 01:00

offtopic: boli k nim aj tie chinch-chinch kable??? :lol: aky mix si si k nim poriesil???
a inak kludne to mozes odskusat aj tak ze to zapojis priamo na zosik...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela » 07 čer 2012 13:40

jo byly kabely....:-)smat se nekomu,kdo o tom vi prd,to by ti slo vid?(sranda).zitra by mi mel jeden zdejsi clen smenit reloop rmx 30,no a kdyz bude stat za prd,tak si v pondeli objednam aa q d6 srs.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

johnny
Příspěvky: 305
Registrován: 20 říj 2010 20:31

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od johnny » 07 čer 2012 16:19

kto ti nahovoril AA ? co ja mam skusenosti s prehravacmi a mixmom od AA, tak to bohvieco nebolo,
dufam ze si si vedomy, ze to asi nebude investicia na dlhsiu dobu !
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

Odpovědět