prehravace bez navodu

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Dj Tesadela

prehravace bez navodu

Příspěvek od Dj Tesadela »

myslel jsem,ze k vyrobku prodavanemu v cr musi byt automaticky navod v ceskem jazyce,lec u mych prehravacu je pouze anglicky a ja nehodlam 2 mesice neco lustit,takze se vas ptam jak to vlasne je a jak dal postupovat.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

piatro
Vybavení

Re: prehravace bez navodu

Příspěvek od piatro »

ja som k mixu tiež dostal iba anglický návod,ale mne to nejak nevadilo. Ak nevieš,čo všetko sa na tom dá,na väčšinu playerov nájdeš videá aj na youtube,ale tiež po anglicky,no možno ti to trocha pomôže. Najlepšie je skúšať všetko možné doma. Mimochodom o aké prehrávače ide?

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Ano mas pravdu, takto to ma skutecne byt. V realu se muzes vsak setkat se tremi situacemi:

1.) Cesky navod (preklad) v baleni bude nebo bude k dispozici na strankach prodejce

2.) stejne jako predchozi, ale s tim rozdilem, ze nekolika strankovy manual bude smrsknut na jednu A4 a bude obsahovat (neprilis uzitecne) informace typu:
- tu dlouhou cernou snuru strcte do zasuvky na 220
- pristroj zapnete tlacitkem Power
- ...

3.) Cesky navod zcela chybi

V pripade druheho bodu s tim nic nenadelas, protoze tato situace vychazi z ceskeho porekadla "aby se vlk nazral a koza zustala cela". Ve tretim pripade s tim taky asi moc nesvedes. Schvalne napis prodejci, ale podle me ti manual neposle, protoze jej nema a do prekladu nebude chtit investovat. Maximalne ti nabidne vraceni penez. Pomuzes si tim? Ne, protoze u konkurencniho prodejce natom budes uplne stejne...

Dj Tesadela

to piatro:volil jsem mezi:pouzite pionery 100 nebo aa flex 100-nove a jelikoz jsem toho za ten mesic tady prectl fakt tuny,tak jsem narazil na prispevky od clena azu,kde se trosku rozepsal o pouzitych pinckach atd.no a to me "vydesilo" ke koupy aa:-)a ted jsem vydesenej z toho ze u tech aa ctu:1 year limited warranty.prelozim si to,ale cuju z toho neco nekaleho:-):-) to stereoman:taky jsem chvylku prodaval zbozi,tak o tom trosku vim a nikdy bych si tohle nedovolil , proto jsem se chtel jen ujistit jestly se to nejak nezmenilo:-(.no nic no,zkusim "joutub" a hezky polopatycky......-( mam otazku:muzu si je vyzkoset bez mixu(bude az v patek)?mam repro aktivni 2,1.ze bych zapojil rovnou ten player do toho zesiku co k tomu je a vyzkousel to??co myslite?

Dj Tesadela

navod mi uz poslaly emailem...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Vyzkouset to samozrejme muzes i bez mixpultuvv - player primo na zesik.

No vidis, uz taham kapesnik jakej je to happy end ...

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

to "one year warranty" sa vzťahuje na ameriku,atď,u nás na slovensku a myslím,že aj u vás v ČR je podľa zákona záruka na 2 roky. Samozrejme sa to nevzťahuje na gombíky,poťáky a iné namáhané súčiastky. Tam je záruka iba pol roka,ak dobre viem.

Dj Tesadela

stereoman píše:Vyzkouset to samozrejme muzes i bez mixpultuvv - player primo na zesik.

No vidis, uz taham kapesnik jakej je to happy end ...
ten zaver byl opravdu strhujici,myslim si,ze nebudes jediny kdo po precteni sahne po kapesniku :D

Dj Tesadela

asi to bude "na pokracovani"pac ten email je psany mimozemsky...nevim,jestly si ze me delaj prdel,nebo ja jsem tak blbej...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Ten email nebo ten manual? Pokud se ti text zda mimozemsky, tak bych se vubec nedivil, kdyby ti poslali anglickou verzi pocestenou pomoci Google Translatoru nebo podobneho toolu :lol:

Dj Tesadela

text je divny...napsal jsem jim to a prej mi posilaly ceskou verzy,ze jinou ani nemaj.no kdyby me znaly,tak mi to radci prelozej na kolene a maj klid.-)ps.dam vedet jak to dopadlo...

Dj Tesadela

nakonec jsme se dobraly k tomu,ze chyba je u me v pc. nejaky prekladac bo co:-)no a ze kdyz tak mi to poslou postou kdyz budu chtit....

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

offtopic: boli k nim aj tie chinch-chinch kable??? :lol: aky mix si si k nim poriesil???
a inak kludne to mozes odskusat aj tak ze to zapojis priamo na zosik...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

Dj Tesadela

jo byly kabely....:-)smat se nekomu,kdo o tom vi prd,to by ti slo vid?(sranda).zitra by mi mel jeden zdejsi clen smenit reloop rmx 30,no a kdyz bude stat za prd,tak si v pondeli objednam aa q d6 srs.

johnny

Příspěvek od johnny »

kto ti nahovoril AA ? co ja mam skusenosti s prehravacmi a mixmom od AA, tak to bohvieco nebolo,
dufam ze si si vedomy, ze to asi nebude investicia na dlhsiu dobu !
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

Odpovědět