Praskání zvuku přes USB CDJ400

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
rimmer99

Praskání zvuku přes USB CDJ400

Příspěvek od rimmer99 »

Ahoj,
Mám problém se CDJ400, pokud je zapojím přes USB a jedu přes jejich zvukovku tak mi občas víc, občas míň dochází k praskání (zadrhávání) ve zvuku. Na starém NTB Acer mi to hrálo normálně. Dělá to jen na HP 6735s a to i u kámoše který má stejný. Ale je to naprosto náhodně. Nejde v tom vysledovat kdy to dělá hodně a kdy míň. Zcela vyjímečně vůbec (to skoro se nestává). Zkoušel jsem windows, (teď mám win7), drivery, latency, directX, všechno možný a pořád je to stejný. Procák vytíženej není. Nemá někdo zkušenost ?

Bj_Carda
Vybavení

Re: Praskání zvuku přes USB CDJ400

Příspěvek od Bj_Carda »

mě to dělalo akorát lupnutí když jeden deck hraje a do druhýho něco loaduju, tak pak se dycky ozvalo lupnutí. Zkoušel sem vypnout wifi, zakázat nějaký to řízení stavu baterie o kterým se tady dosti psalo, a myslím si že nejvíc to asi řešilo přepnutí profilu win optimalizovaný pro výkon (ne pro vzhled). Pak se na to sice nedá koukat jak sou ty Win7 najednou hnusný, ale těch pár hodin na akci se to přežít dá, a fakt to vyřešilo ten problém s lupancema..

Jo ještě sem zapoměl říct že jedu na Athlon X2 Tk 55 1.6 Ghz, takže netbook to není, a výkon by měl být v pohodě, přesto takováhle blbost pomohla (až sem se divil)
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

rimmer99

Příspěvek od rimmer99 »

Pravda, že jsem zkoušel i reinstall, vypnout všechny ovladače a procesy, které nebyly nezbytně nutný, i baterii jsem přepínal na maximalní výkon, i jsem to zkoušel bez nabíječky (jednou mi to dělala problém se zvukem) ale vzhled mě nenapadl. Určitě to zkusím. Kdyby vás ještě cokoli napadlo sem s tím. Jinak zatím díky moc.

Avender

Příspěvek od Avender »

U notebooku je najslabsi clanok HDD, ma o dost mensi pocet otacok nez HDD stolneho PC. Takze nestiha nacitavat viacero dat naraz. (Trochu) by pomohla vizsia RAM-ka a urobit Defragmentaciu disku (PC si usporiada data na HDD, takze sa knim dostane rychlejsie). OS by bol najlepsie Win XP SP3 - je menej narocny na vykon PC, nez Win 7. No a este to jak si pisal- vypnut wifi, optimalizacia vykonu, baterka.... A mozno to pofici vpohode.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

mě na netbooku pomáhá (aspoň se mi to tak zdá) že mám hudbu z většiny na sdhc kartě
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

rimmer99

Příspěvek od rimmer99 »

No, tak jsem zkusil všechno a pořád nic :-( Jedině když chvilku zapojuju, vypínám, odpojuju a zapínám tak to občas začne fungovat. Tak už vážně nevím... :´(

Dj Broulik

Příspěvek od Dj Broulik »

Viděl bych to na nedostatek výkonu.....
to jsou ty pičítače :lol: Co takhle zkusit odizolovat zemnící kolík u nabíječky ? (já používám prodlužkzu, kde zem nemám zapojenou a je klid. Jakýkoliv šum nebo brum, praskání, lupání, může způsobit zem. :idea:
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

Odpovědět