potřebuju radu do začátku..
potřebuju radu do začátku..
chtěla bych začít hrát..nejlépe DnB,tekno,tribal a styly tomu podobné..poradí mi někdo jaká technika je dobrá pro začátek??mám namysli gramofony a jaký mixpult...ale ne zas něco moc low..jsem učenlivá
všem moc děkuji za rady

-
Re: potřebuju radu do začátku..
Na zaciatok gramofony Reloop RP-4000 M3D to ti tu asi kazdy poradi, nizsiu radu sa uz neoplati kupovat. Mixak pokial nebudes scratchovat tak kludne od Reloopu z rady RMX.soulija píše:chtěla bych začít hrát..nejlépe DnB,tekno,tribal a styly tomu podobné..poradí mi někdo jaká technika je dobrá pro začátek??mám namysli gramofony a jaký mixpult...ale ne zas něco moc low..jsem učenlivávšem moc děkuji za rady
2xTechnics SL-1210MK2 + Shure M44-7, Rane TTM 57SL, Technics RP-DJ1200
Ja sem hodim zase na tohle svuj nazor... Zkusit sehnat neco z druhy ruky... Vypada to, jako kdybych byl majitelem bazaru a delal si reklamu, ale 6000 das za reloopy, kdyz je za rok budes chtit prodat, tak je prodas tak za 3500, to je ztrata 5000. Kdyz clovek vychyta "tecka" za 8000 kus, tak je proda za rok skoro za stejnou cenu... Akorat je to investice. Muzete sice namitat, ze nevim jak moc jsou ty "tecka" jety, ale i na uplne rozjety "tecka" se da hrat. Treba nase maj +3% a -15% a to jeste stred uplne jinde, ale porad drzej rychlost... A to jsem je kupoval oba za 11000 a uz je mame rok a pul s tim ze delame akci cca 2x do mesice a i open-airy (freecka) Takze dostavali zabrat a jeste zustaly v dodavce, kdyz se lakovala...xxxRadoxxx píše:Na zaciatok gramofony Reloop RP-4000 M3D to ti tu asi kazdy poradi, nizsiu radu sa uz neoplati kupovat. Mixak pokial nebudes scratchovat tak kludne od Reloopu z rady RMX.soulija píše:chtěla bych začít hrát..nejlépe DnB,tekno,tribal a styly tomu podobné..poradí mi někdo jaká technika je dobrá pro začátek??mám namysli gramofony a jaký mixpult...ale ne zas něco moc low..jsem učenlivávšem moc děkuji za rady
A k mixu mam rad docela vestax PMC a PCV...
asi nejvic zalezi kolko mas na investici
k tem bazarum.. ja sem si koupil taky bazar a na prehravace si nemuzu stezovat, alle mixaky sem siuz koupil 2 (omnisra*, a behringera) a ani jeden neslape moc dobre.. ale byl sem varovan at od tehlech znacek necekam zazraky
k tem bazarum.. ja sem si koupil taky bazar a na prehravace si nemuzu stezovat, alle mixaky sem siuz koupil 2 (omnisra*, a behringera) a ani jeden neslape moc dobre.. ale byl sem varovan at od tehlech znacek necekam zazraky
jestli se ti takhle rozjizdej, tak je nech seridit, v prodance za cca 2500/ks ti je seridej, vycistej, vymenej rameno, pitch a kabelazDJFETISH píše: Ja sem hodim zase na tohle svuj nazor... Zkusit sehnat neco z druhy ruky... Vypada to, jako kdybych byl majitelem bazaru a delal si reklamu, ale 6000 das za reloopy, kdyz je za rok budes chtit prodat, tak je prodas tak za 3500, to je ztrata 5000. Kdyz clovek vychyta "tecka" za 8000 kus, tak je proda za rok skoro za stejnou cenu... Akorat je to investice. Muzete sice namitat, ze nevim jak moc jsou ty "tecka" jety, ale i na uplne rozjety "tecka" se da hrat. Treba nase maj +3% a -15% a to jeste stred uplne jinde, ale porad drzej rychlost... A to jsem je kupoval oba za 11000 a uz je mame rok a pul s tim ze delame akci cca 2x do mesice a i open-airy (freecka) Takze dostavali zabrat a jeste zustaly v dodavce, kdyz se lakovala...
A k mixu mam rad docela vestax PMC a PCV...