potřebuju radu do začátku..

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
soulija

potřebuju radu do začátku..

Příspěvek od soulija »

chtěla bych začít hrát..nejlépe DnB,tekno,tribal a styly tomu podobné..poradí mi někdo jaká technika je dobrá pro začátek??mám namysli gramofony a jaký mixpult...ale ne zas něco moc low..jsem učenlivá :) všem moc děkuji za rady

xxxRadoxxx

Re: potřebuju radu do začátku..

Příspěvek od xxxRadoxxx »

soulija píše:chtěla bych začít hrát..nejlépe DnB,tekno,tribal a styly tomu podobné..poradí mi někdo jaká technika je dobrá pro začátek??mám namysli gramofony a jaký mixpult...ale ne zas něco moc low..jsem učenlivá :) všem moc děkuji za rady
Na zaciatok gramofony Reloop RP-4000 M3D to ti tu asi kazdy poradi, nizsiu radu sa uz neoplati kupovat. Mixak pokial nebudes scratchovat tak kludne od Reloopu z rady RMX.
2xTechnics SL-1210MK2 + Shure M44-7, Rane TTM 57SL, Technics RP-DJ1200

DJFETISH

Příspěvek od DJFETISH »

xxxRadoxxx píše:
soulija píše:chtěla bych začít hrát..nejlépe DnB,tekno,tribal a styly tomu podobné..poradí mi někdo jaká technika je dobrá pro začátek??mám namysli gramofony a jaký mixpult...ale ne zas něco moc low..jsem učenlivá :) všem moc děkuji za rady
Na zaciatok gramofony Reloop RP-4000 M3D to ti tu asi kazdy poradi, nizsiu radu sa uz neoplati kupovat. Mixak pokial nebudes scratchovat tak kludne od Reloopu z rady RMX.
Ja sem hodim zase na tohle svuj nazor... Zkusit sehnat neco z druhy ruky... Vypada to, jako kdybych byl majitelem bazaru a delal si reklamu, ale 6000 das za reloopy, kdyz je za rok budes chtit prodat, tak je prodas tak za 3500, to je ztrata 5000. Kdyz clovek vychyta "tecka" za 8000 kus, tak je proda za rok skoro za stejnou cenu... Akorat je to investice. Muzete sice namitat, ze nevim jak moc jsou ty "tecka" jety, ale i na uplne rozjety "tecka" se da hrat. Treba nase maj +3% a -15% a to jeste stred uplne jinde, ale porad drzej rychlost... A to jsem je kupoval oba za 11000 a uz je mame rok a pul s tim ze delame akci cca 2x do mesice a i open-airy (freecka) Takze dostavali zabrat a jeste zustaly v dodavce, kdyz se lakovala...

A k mixu mam rad docela vestax PMC a PCV...

djBlf

Příspěvek od djBlf »

asi nejvic zalezi kolko mas na investici

k tem bazarum.. ja sem si koupil taky bazar a na prehravace si nemuzu stezovat, alle mixaky sem siuz koupil 2 (omnisra*, a behringera) a ani jeden neslape moc dobre.. ale byl sem varovan at od tehlech znacek necekam zazraky

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

DJFETISH píše: Ja sem hodim zase na tohle svuj nazor... Zkusit sehnat neco z druhy ruky... Vypada to, jako kdybych byl majitelem bazaru a delal si reklamu, ale 6000 das za reloopy, kdyz je za rok budes chtit prodat, tak je prodas tak za 3500, to je ztrata 5000. Kdyz clovek vychyta "tecka" za 8000 kus, tak je proda za rok skoro za stejnou cenu... Akorat je to investice. Muzete sice namitat, ze nevim jak moc jsou ty "tecka" jety, ale i na uplne rozjety "tecka" se da hrat. Treba nase maj +3% a -15% a to jeste stred uplne jinde, ale porad drzej rychlost... A to jsem je kupoval oba za 11000 a uz je mame rok a pul s tim ze delame akci cca 2x do mesice a i open-airy (freecka) Takze dostavali zabrat a jeste zustaly v dodavce, kdyz se lakovala...

A k mixu mam rad docela vestax PMC a PCV...
jestli se ti takhle rozjizdej, tak je nech seridit, v prodance za cca 2500/ks ti je seridej, vycistej, vymenej rameno, pitch a kabelaz

Odpovědět