pomoc s vyberom tych spravnych gramofonov
Re: pomoc s vyberom tych spravnych gramofonov
ja mam tie ominitronic gramce a mozem cestne prehlasit ze su to vyhodene peniaze;) aj ked ich uz mam dlhsie a zvykol som si na ich slabucky motor. no o to tazssie sa teraz pre mna hra na gramcoch so silnejsim. su dost nepresne, stale sa rozchadza tempo, a pitch kontroler je v oblasti stredu zle nastavitelny. isiel by som jednoznacne do reloopu, aj ked ja si chcem pre seba kupit stantony st 120 alebo 150...
omnitronici som zobral ... lenze som usudil ze to nebola dobra kupa tak som ich asi tri tyzdne na to stihol predat ( dnes ) .. tak som "trocha" prilozil a kupil numark tt500 a som spokojny 
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61
dobrý den
mám dva Omnitragic gramce přibytý na zeď je to fajn dekorace
bohužel se na nic jinýho moc nehoděj. Za sebe doporučuju klasiku 1210 na začátek třeba i z druhý ruky protože se s nima dneska už člověk vejde do 12ti tisíc jen si při předání zkontrolovat kolísání, posunutí rychlosti, funkčnost antiskatingu a kouknout pod talíř a třeba k tý mašině i čuchnout jestli ji někdo nenakrmil pivem na nějaký akci. Pokud je možnost a ty gramce jsou první doporučuju vzít si sebou někoho kdo tomu rozumí.
Drum and bass + Hardcore
Technics oficialne zastavil ich vyrobu, momentalne ceny stupaju drasticky nahor... 
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
drasticky cena stoupá
ale Sayko se jich nemůže na midi.cz zbavit za 13000 proto jsem radil vzít jetý ale proklepnout si je.
Drum and bass + Hardcore
na ty si midi za 13T si docela brousim zuby, ale nez na to nasetrim tak to trva(student bez prace)