Pionier cdj 100s VS Numark NDX 200
Pionier cdj 100s VS Numark NDX 200
Ahojte,
rozhodol som sa, ze si chcem kupit mixak a cj playere zatial na domace hranie.
Niesom milionar tak rozmyslam nad lacnejsimi alternativami. Takze otazka na skusenejsich:
Čo by ste si kupili? pouzite cdj 100s z bazaru za cca 250€ - 300€ (cena za 2ks)
alebo: nove numarky NDX 200 za cca 350€ (cena za 2ks)
Mam silnu dilemu takze uvitam kazdy nazor
P.S.: este rozmyslam nad NDX 400 ale zas tie peniazky ,,,
(mix kupujem RELOOP IQ.2+)
matuli
rozhodol som sa, ze si chcem kupit mixak a cj playere zatial na domace hranie.
Niesom milionar tak rozmyslam nad lacnejsimi alternativami. Takze otazka na skusenejsich:
Čo by ste si kupili? pouzite cdj 100s z bazaru za cca 250€ - 300€ (cena za 2ks)
alebo: nove numarky NDX 200 za cca 350€ (cena za 2ks)
Mam silnu dilemu takze uvitam kazdy nazor
P.S.: este rozmyslam nad NDX 400 ale zas tie peniazky ,,,
(mix kupujem RELOOP IQ.2+)
matuli
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
Re: Pionier cdj 100s VS Numark NDX 200
Kup si raději Numark NDX 400 + Reloop RMX-30 BlackFire Edition a máš to finančně v pohodě
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Najprv som rozmyslal nad Blackfire, ale tam mi zasa chybaju efekty ...
NDX 400 nema efekty, alebo sa mylim?
NDX 400 nema efekty, alebo sa mylim?
Ty efekty jsou ti stejně na .... nechápu proč to vůbec někdo montuje do těch zařízeních asi možná právě proto aby si měli děti s čím hrát, ale racionálně je na na hovno. To si pak raději dokup externí efektor Kaoss Pad Mini a seš úplně jinde
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Mas asi pravdu, ked mi budu efekty chybat tak si kupim efektor neskor...
Hmm, necham si to este prejst hlavou.
diki za rady
Hmm, necham si to este prejst hlavou.
diki za rady
tak kupis teda tie CDJ 100? ja som sa tiez rozhodoval medzi tym NDX 400, mne slo hlavne o to USB. Ale pionier je pionier
pioneer je pioneer, taky tak mam 100vky a spoko, i ked rozmylsalm nad niecim inymm , ale urcite to bude len pioneer vyzsej rady:D
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
-
dneska sou i kvalitni vyrobky jinejch znacek nevim co porad mate s pinckama ja mam uz 3 roky numark asix 4 a to ej taham i na akce kde nejsou prehravace dostavaj poradnou cocku a porad hrajou .
zalezi jak se k technice budete chovat,kdyz se knim budete chovat jako prasata tak je jasne ze nic nevydrzej ale kdyz se knim budete chovat normalne sme tam je procistite nedopustite aby je nekdo necim prolil tak to bude v pohode
zalezi jak se k technice budete chovat,kdyz se knim budete chovat jako prasata tak je jasne ze nic nevydrzej ale kdyz se knim budete chovat normalne sme tam je procistite nedopustite aby je nekdo necim prolil tak to bude v pohode
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
microgenius píše:dneska sou i kvalitni vyrobky jinejch znacek nevim co porad mate s pinckama ja mam uz 3 roky numark asix 4 a to ej taham i na akce kde nejsou prehravace dostavaj poradnou cocku a porad hrajou .
microgenius píše:dneska sou i kvalitni vyrobky jinejch znacek nevim co porad mate s pinckama ja mam uz 3 roky numark asix 4 a to ej taham i na akce kde nejsou prehravace dostavaj poradnou cocku a porad hrajou .
ja mam pioneeri 100 uz 10rokou a idu na 100% ,a tiez dostavaju zabrat a je to trosku viacej ako 3.
keby ste sa mali rozhodnut medzi CDJ 200 a NDX 400 tak co volite?
-
ja bych bral 400 ,osobne mam mix pioneer ale jako sou dneska uz lepsi prehravace ale nebudu se tu hadat kazdej se musi rozhodnout sam ,ja kdyz neco vybiram tak siprectu recenze zkouknu videa a pak teprve se ptam na osobni zkusenosti a stejne je na me co si vyberu co je pro me dulezite aby ta vec mela
Ja asi dam na Azu. NDX 400 + RMX-30
Ale este niesom 100%
Tie Pio 100s su fakt kvalitne, kamarat ich ma z druhej ruky a uz dva roky ich pouziva a zatial no problem.
Ale zasa na druhej strane su to v dnesnej dobe fakt veterany. Kamos ma kvoli tomu, ze vsetko musi vypalovat na audio CD snad 500 cd co je podla mna dost bordel... Jasne ze ked niekam chodis hrat tak je lepsie mat vsetko na audiu, ale zatial sa pre mna nic take nerisuje, cize USB port je pre mna asi fakt dobre riesenie...
Ale este niesom 100%
Tie Pio 100s su fakt kvalitne, kamarat ich ma z druhej ruky a uz dva roky ich pouziva a zatial no problem.
Ale zasa na druhej strane su to v dnesnej dobe fakt veterany. Kamos ma kvoli tomu, ze vsetko musi vypalovat na audio CD snad 500 cd co je podla mna dost bordel... Jasne ze ked niekam chodis hrat tak je lepsie mat vsetko na audiu, ale zatial sa pre mna nic take nerisuje, cize USB port je pre mna asi fakt dobre riesenie...
Pioniere su kvalitne ale je velmi prehnana cena.
Mas pravdu je dobre ked do berie USB aj tie MP3 pojdem aj ja po tych NDX 400-vkach
Mas pravdu je dobre ked do berie USB aj tie MP3 pojdem aj ja po tych NDX 400-vkach
-
nejlepsi vec co muzete udelat zajet nekam do dj shopu a tam si je zkusit i ja si delal takovej vejlet a stoji to za to a mate jistotu co berete