pioneerc cdj 100s
pioneerc cdj 100s
mam problem s jednym prehravacom. ked vlozim cd a spustim prvu skladbu a potom dam cue a chcem prehrat, tak mi to preskakuje skladba aj o 15 sekund az nejaku tu minutu ďalej.
daval som to do opravy, tak mi vraveli, ze to asi bude chyba v tlacitkach, ze davaju zly signal.
po oprave, to stale robi... moze byt chyba aj v cd? su vypalovane rychlostou 10x...aku najvyssiu rychlost (napalovanich cd) moze prehrat tento player?
dakujem za odpoved
daval som to do opravy, tak mi vraveli, ze to asi bude chyba v tlacitkach, ze davaju zly signal.
po oprave, to stale robi... moze byt chyba aj v cd? su vypalovane rychlostou 10x...aku najvyssiu rychlost (napalovanich cd) moze prehrat tento player?
dakujem za odpoved
2x Pioneer CDJ-100S + Behringer DJX700 + Sony MDR-V700
Re: pioneerc cdj 100s
ja bych to asi videl na mechaniku...
crewy píše:ja bych to asi videl na mechaniku...
no ja sem to dal opravit do Merkura a oni rekli ze to budu tlacitka a nemoze byt nahodu chyba v cd-ckach? ze su napalovane 10 rychlostou?
podle toho kdy jsou vypalovane a jak casto hrane.
crewy píše:podle toho kdy jsou vypalovane a jak casto hrane.
pred asi mesiacom a par krat. verbatim a 10 vypalene. treba nizsou rychlostou?
zkusit to muzes, ja bych mrkl na ten laser ten by mel met sroubek se kterým se zesiluje, staci o trochu pootocit(ctvrt otacky max)
no a neposkodim ho nejako?crewy píše:zkusit to muzes, ja bych mrkl na ten laser ten by mel met sroubek se kterým se zesiluje, staci o trochu pootocit(ctvrt otacky max)
nemel by si ale pockej na ostatnich radsi, ja cdj 100 jen videl 

Nebude jen zašpiněnej "poťák" JOGu? Když dáš CUE a máš to zašpiněný, tak ti čas lítá a CUE bod ti to rozhazuje. Dost špatně se pak i pomocí takovýho JOGu dorovnává rychlost.
Tlačítko ti většinou buď funguje nebo ne.
tlacitka jsou uplne nove a vycistene, to robili u merkura....mozno ten jog, to vyskusam, potom skusim napalovat najmensou rychlostou (len moja napalovacka napaluje najmenej 10 ) a potom este skusim tu variantu s tym sroubkem u laseru, ci mate este nejakej iny napad?djfelixus píše:Nebude jen zašpiněnej "poťák" JOGu? Když dáš CUE a máš to zašpiněný, tak ti čas lítá a CUE bod ti to rozhazuje. Dost špatně se pak i pomocí takovýho JOGu dorovnává rychlost.
kde najdem ten sroubek u laseru?
Čte ti to špatně i když dáš jenom přehrávat track v kuse bez CUE? Pokud ne, pak bych to na chybu v mechanice neviděl.
Ja mam tiež menšie problém. Mám možnosť kúpiť tieto prehrávače a keď som s dotyčným volal tak mi povedal že neberie napálene cedečka iba originálky a nevie v čom je chyba. Nevedel by mi niekto poradiť? Netreba len vyčistiť mechaniku?
-
jeste sem envidel prehravac ktrej zere jen originalkyPeter píše:Ja mam tiež menšie problém. Mám možnosť kúpiť tieto prehrávače a keď som s dotyčným volal tak mi povedal že neberie napálene cedečka iba originálky a nevie v čom je chyba. Nevedel by mi niekto poradiť? Netreba len vyčistiť mechaniku?

pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II