Aky je vas nazor na tieto dve znacky? Zaujimaju ma vsetky vase nazory na kvalitu, funkcie a samozrejeme v neposlednom rade aj cenu. Myslite ze denony mozu konkurovat aj tak neohrozenym pajacom?
Já měl možnost vybírat mezi pio a denonem a rozhod sem se pro denon...
Vlastně jediný kde se tyhle dva výrobci střetávaj je DNX-1500s(kerej mám doma) a DJM600... Podle mě je jasnej vítěz denon... Samo že s djm800 se už rovnat nemůže....
tak podla mna sa denon1500vka nemôže s pajacom 600vkou rovnat uz len preto lebo denon je digitalny pult a pajac analog. nevravim o funkvciach denonu dalsia vec je že spominany denon ma PaG crossfader čo o pio600 nenajdeš ta 600vka je uznavana preto že je to Pioneer 600vka denon tu 600vku predbehne kedykolvek a vedeli ste že Denon ma lepší crossfader ako Pio800?
Pioneer 800 vs Denon 1500 pokud nepotrebujes MIDI, tak se mozna oba pulty srovnavat daji. ale jelikoz cena Denonu je skoro polovicni, tak bych rekl, ze Denon je lepsi
Moment moment, já bych zase nepřeháněl!!! Pio800 je v dnešní době špička a 1500 je už zase 2 roky starej... Je sice perfektní, sem snim 100pro spokojenej, ale myslim, že teď dostat do ruky osmistovku, mluvil bych jinak!!!!
sanny54 píše:Moment moment, já bych zase nepřeháněl!!! Pio800 je v dnešní době špička a 1500 je už zase 2 roky starej... Je sice perfektní, sem snim 100pro spokojenej, ale myslim, že teď dostat do ruky osmistovku, mluvil bych jinak!!!!
to je urcite pravda ale pio800 nie je ziadna novinka tiez je dost stary ma ale kvalitnejsie AD DA prevodniky ale sice slabsi crossfader ako denon