Presne tak...mrichvalsky píše:CD-G sa pouziva na karaoke.ToLa píše:K čemu je CD-G dobrý? Nejak jsem to z wikipedie nepochopil, ve spojeni s MEP 7000 na co bych to používal...

Presne tak...mrichvalsky píše:CD-G sa pouziva na karaoke.ToLa píše:K čemu je CD-G dobrý? Nejak jsem to z wikipedie nepochopil, ve spojeni s MEP 7000 na co bych to používal...
Presne tak som vahal medzi DENONOM a PIONEEROM aj ja.... ale nebanujem.... zatial 100% spolahliva masika.dj VeeKey píše:Musím řící, že jsem koukal na tuten player a je to krasná mašinka. Ale 35 litrů je dost. Pokukuju po Numark HDMIX, ale mít ty prachy, tak bych bral MEP 7000. Škoda, že ta jednotka neumí fungovat na mp3 z HDD bez té spodní části.
Nazdarek... ocem to pises?ToLa píše:A to je v CD přehrávači dobrý k čemu? Text písně ti to píše pomocí didod z mixu na zeď?
funguje to asi tak ze sa Ti zobrazuje na display v CD prehravaci alebo na pridavnom TV text piesne ktoru poznas a spievas... postupne sa ti zobrazuje alebo zvyraznuje text piesne a Ti pekne spievas. Dufam ze som Ti to trosku priblizilsrobik píše:Nazdarek... ocem to pises?ToLa píše:A to je v CD přehrávači dobrý k čemu? Text písně ti to píše pomocí didod z mixu na zeď?
po skusenostach suhlasim s Tebou...ToLa píše:Přiblížil, ale nechápu proč to tak komplikovat, když karaoke zvládne každý netbook, a bude to vypadat mnohem lépe díky dostupnosti hromady programů a tisíců karakoke songů. Pouštět to z prehrávače, by mě vážně nenapadlo. (pokud to není DVJ 1000)