Pioneer CDJ800MKII

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Sonido

Pioneer CDJ800MKII

Příspěvek od Sonido »

Možná někdo budete vědět. Koupil jsem z druhé ruky tyhle mašinky - super stav, záruka. U jednoho je ale "problém". Zapnu, vložím CD a player ho nechce poznat. Musím CD vyndat, restartovat player a znova. Jakmile naskočí tak problém už není. Problém je u audia i mp3. Používám Serato a datová CD. Zkoušel jsem ale i audio a mp3. Při produkci žádný problém - vše šlape jak má tak v optice bych chybu neviděl. Četl jsem, že by to možná vyřešil update firmware. Jak to pak je se zárukou u takové upgradeované mašiny? Díky za postřehy

DeeJay PiPi

Re: Pioneer CDJ800MKII

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Tak pokud je máš ještě v záruce a přehraješ tam druhej firmware, tak ti záruka okamžitě propadne. To máš to samý, jako s mobilama...Otázka taky je, jestli někde ten firmware seženeš. Možná to ani není firmwarem. Třeba je nějaká chyba na základní desce...Může toho být víc...

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Tak abych to trošku uvedl na pravou míru...
Za prvé oficiální firmware na CDJ-800mk2 lze nalézt zde včetně instrukcí:

http://www.pioneer.de/uk/support/softwa ... index.html

Za druhé upgradováním přehrávače záruka rozhodně nepadá. To je jako by sis koupil CDJ-2000, upgradoval ho firmwarem (který nedavno vyšel) a měl bys po 2-leté záruce? To je naprostý nesmysl.

U mobilů se má věc trošku jinak, protože dost firmwarů na mobili je neoficiálních a proto výrobce negarantuje funkčnost tudíž ani záruku.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Ok. Jsem rád, že si uvedl na pravou míru. Jinak s tím firmwarem jsem soudil podle toho, že kamarád si takto stahl novější verzi firmware na cdj 400, sám si to upgradoval...potom se mu něco začalo srát, tak to poslal do servisu a tam ho poslali do háje, protože prý to byl neodborný zásah provedený mimo autorizovaný servis...

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

V tom případě se měl obrátit na organizaci pro Ochranu spotřebitele, protože postup na upgrade firmware byl proveden v souladu s oficiálními instrukcemi na stránkách výrobce.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Odpovědět