PIONEER CDJ100S PRESKAKOVANIE
PIONEER CDJ100S PRESKAKOVANIE
Zdravím páni , mám pioneer cdj100S a mám taký problém že mi skáče cd ale neviem čo to je ale hoci kedy sa mi pretočí pesnička o minimálne 10sec. čo s tým ? v clube to je dosť ponižujúce ked si to pri prechodoch robí čo chce ... :-/
Pioneer CDJ 800 MK1 / Pioneer DJM 400 / SONY MDR-V55
Re: PIONEER CDJ100S PRESKAKOVANIE
Skusil by som vycistit laser s liehom. Samozrejme to musis rozobrat.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
najskor by som to skusil vycistit len vatovou tycinkou, mal som podobny problem- ked som volal do basys.sk, tak mi neodporuvcali cistit to liehom, ze vraj aj slaba koncetracia dokaze poskodit optiku, da sa kupit v lekarni za par korun, ak to nepomoze tak tam bude asi uz zla ta optika,
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
-
jakékoliv mechanické čištění je k prdu. Hrozí poškrábání čočky a navíc se čočka nevyčistí 100% . Mě se osvědčil kompresor. Čočku ofouknu vzduchem, výhoda je , že se čočka vyčistí i zespodu, kde se taky usazuje prach. Čistící CD se do spod čočky nedostane, tudíž i po vyčištění čistícím CD nemusí mechanika 100% číst. Osvědšilo se mi to hlavně u notebookových mechanik, kdy i po použití čistícího CD mechanika nadále nečetla. Provedl jsem vyčištění kompresorem (tlak cca 12barů) a zprovoznil tak nejednu nefunkční mechaniku :wink2:
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
tak teraz ja neviem , chlapi neviete ešte nejaké názory na to ? skúsim to vyfúkať no uvidíme
Pioneer CDJ 800 MK1 / Pioneer DJM 400 / SONY MDR-V55
urcite to treba cistit len vzduchom... uz sa to tu preberelo viackrat ze lieh alebo vatova tycinka mozu optiku poskodit... ale ak nepomoze vzduch a bude to nadalej preskakovat tak az potom skus vatovu tycinku alebo lieh...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...