Pioneer CDJ 900 NEXUS - Nové mašiny, ako na ne?

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Constantine2206

Pioneer CDJ 900 NEXUS - Nové mašiny, ako na ne?

Příspěvek od Constantine2206 »

Zdravím Vás,
chcel by som vedieť, čo treba urobiť ako štartovné úkony, aby mi nové mašiny šlapali ako majú. Ako napr. Upgrade, ištalácia doležitého softu, ... Zatial som sa stretol len s tým že aj ked naštartujem SYNC a Master zosúladujem beaty síce bez problémov ale to asi len preto že už mám skusenosťi, ale mali by sa aspon držat rovnakého tempa Loopy ak nie celý track, aj po použití zrýchlenia alebo spomalenia tracku, ale nedržia sa tempa, práve naopak.. V tutoriáloch na displeji svieti ikona QUANTIZE na červeno, mne svieti na šedo, tak to vidím tak že asi nie je aktívna, a ZOOM na displeji mi tak isto nefunguje, na dolnom okraji ide klasiky rozložený track, ale dostať ho na celý displej to je ,,jiná,, ani za boha. Poradte prosím. Vdaka. :-) Zatial mi ešte neprišiel návod, mám ich len dva dni, a nechcem niečo ,,pokúriť,, hned na začiatku.

Constantine2206

Re: Pioneer CDJ 900 NEXUS - Nové mašiny, ako na ne?

Nikto nič? Ak môžete dajte vedieť čo a ako...dík.

Constantine2206

Hmm v angličtine je to fajn, mam to aj v slovenčine, ale vysomáriť sa z toho ako urobiť upgrade nech to všetko funguje ako má je trochu divoko opísané. Vedel by mi to niekto polopate vysvetliť? Vdaka :-)

Constantine2206

Krvopotne sa mi to nakoniec podarilo nahodiť..už len teda otázka ako dostať na celý displej mriežku tracku a ako donutiť fungovanie Master/ Sync :-) ak môžte prosím help :-)

Mari

Příspěvek od Mari »

Projet to přes recordbox.

Constantine2206

Dík dík, trochu som v tom tápal ale je to ok...Nikde nepopisujú ako na to, len zbežne info, prostredníctvom recordboxu...ale ako to urobit neobsahuje žiadny návod...vdaka :-)

Mari

Příspěvek od Mari »

Návody jsou všude, ale v angličtině. Pro náš CZ/SK pidi trh se s návodem pro software nikdo překládat nebude a pro hardware budou maximálně Quick start příručky.

Odpovědět