Pioneer CDJ 800 mk2

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
DjP3PY

Pioneer CDJ 800 mk2

Příspěvek od DjP3PY »

Dobrý den Djs, mám problém, který jsem už zkoušel ve FB skupině, ale tam mi někdo moc neporadil. Jde o Pioneer CDJ 800mk2. Po výměně cue tlačítka, jsem celý přehrávač složil a vše funguje,ale problém je s jogem. V cd modu jog vubec nereaguje na zrychlení či zpomalení, no a při vinyl modu jog dělá, jakobych na něm měl celou dobu položený prst a držel track. Takže jog vlastně drží track, ten vůbec nehraje, ještě na displeji je takové to indikační kolečko, jakobych na něm měl prst a držel track. A stejně jak v cd modu jog vůbec nereaguje. Nějaké nápady, co by mohlo být špatně ? Přemýšlel jsem o servisu, ale momentálně jsem na tom blbě s časem a mám servis poměrně daleko od domova....

Dj Jarad

Re: Pioneer CDJ 800 mk2

Příspěvek od Dj Jarad »

mno...jelikož si to skládal sám, tak se asi stala někde chybka... Jukl bych na youtube na návody a rozebrání... znovu rozebrat a složit dle návodu na youtube... takhle jsem si dost věcí ošéfoval sám.(telefony,midi,repro...apod)
Popřípadě zjistit co za komponent má tohle na starosti... či jaké části zařízená se toto týká. a od toho se odrazit.
v případě že nic..tak servisssss

Odpovědět