Zdravím,vím že se to tady už určitě řešilo ale nenašel sem Topic s názvem CDJ 400 a pročítat všechny topiky o pioneerech by bylo na celej den.
Vrátím se k problému.Chci propojit přehrávače (CDJ400) s pc.Počítač mám starší,ale to by snad tolik vadit nemělo.Myslím si že bude asi problém ve zvukovce C-Media AC97 Audio Device.Nebo myslíte že by to s ní mělo jít a je chyba v sw?Mám tady Virtual DJ i Traktor a v ani jednom sem to nerozchodil.
Poraďte prosím..
Pioneer CDJ 400
Re: Pioneer CDJ 400
400ka má predsa vlastnú zvukovku, 1000 krát kvalitnejšiu nech je tá, ktorú máš v PC
prečo to neriešiš tak?
prečo to neriešiš tak?
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
Teď nějako nechápu...Takže bude problém v softwaru..??
Problém je za klávesnicí.
Nechápu co na tom řešíš. Nainstalovat ovladače co jsou na CD k přehrávačů snad zvládne i úplnej debil, pak připojit přehrávače USB kabelem, spustit VDJ a v nastavení VDJ zvolit tu zvukovku od pioneeru a zvolit jako kontorlér CDJ400, nic víc nic míň a fungovat to musí i kdyby nechtělo
Nechápu co na tom řešíš. Nainstalovat ovladače co jsou na CD k přehrávačů snad zvládne i úplnej debil, pak připojit přehrávače USB kabelem, spustit VDJ a v nastavení VDJ zvolit tu zvukovku od pioneeru a zvolit jako kontorlér CDJ400, nic víc nic míň a fungovat to musí i kdyby nechtělo
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Jenže já sem asi jeden z těch debilů co u přehrávačů žádný CDs neměl.To je jedno,ovladače sem si stáhnul ale píše mi to chybu v ASIO driverech i když je nainstaluju.Takže to nefunguje i když chce...
Tak se omlouvám,už to funguje,ale nic s tou hudbou na přehrávačích nemůžu dělat jen to prostě přes ty přehrávače hraje.
Tu si stiahne to CD, ktoré nemáš, aby ti išli zvukovky
Tu si stiahni mapovací súbor, aby ti išiel ovládať VDJ cez playere.
Enjoy
Tu si stiahni mapovací súbor, aby ti išiel ovládať VDJ cez playere.
Enjoy
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
Dovolím si tohle téma oživit...
Namapování a ovládání VDJ přes CDJ 400 v pohodě, ještě teda nefakčí vinyl mode, ale s tím se snad ještě podaří něco udělat. Spíš mám jiný dotaz.
Mám na notebooku úplně neprimitivnější zvukovku (jen výstup na sluchátka a vstup pro mikrofon).
Ve VDJ mám nastavenou, že inputy jsou dva Line-in´s a jako výstup jsem nastavil Single Output, ale z výstupu na slucátka, tedy na mé primitivní zvukovce je ticho, žádný zvuk.
Předpokládám, že hláška ¨Error in Asio sound driver, not enough canals¨ při každém spuštění a ve výše popsaném nastavení je důležitá.
Je mi jasné, že jakmile budu chtít použít ještě mixák, tak musím mít externí zvukovou kartu, ale nejde mi do hlavy proč nefunguje toto propojení.
Dík za připomínky a rady..
Namapování a ovládání VDJ přes CDJ 400 v pohodě, ještě teda nefakčí vinyl mode, ale s tím se snad ještě podaří něco udělat. Spíš mám jiný dotaz.
Mám na notebooku úplně neprimitivnější zvukovku (jen výstup na sluchátka a vstup pro mikrofon).
Ve VDJ mám nastavenou, že inputy jsou dva Line-in´s a jako výstup jsem nastavil Single Output, ale z výstupu na slucátka, tedy na mé primitivní zvukovce je ticho, žádný zvuk.
Předpokládám, že hláška ¨Error in Asio sound driver, not enough canals¨ při každém spuštění a ve výše popsaném nastavení je důležitá.
Je mi jasné, že jakmile budu chtít použít ještě mixák, tak musím mít externí zvukovou kartu, ale nejde mi do hlavy proč nefunguje toto propojení.
Dík za připomínky a rady..
problem si diagnostikoval spravne, tak preco ASIO nedoinstalujes?
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II