Pioneer CDJ 400

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Ala
Příspěvky: 9
Registrován: 02 zář 2008 16:07

Pioneer CDJ 400

Příspěvek od Ala » 08 kvě 2010 19:41

Zdravím,vím že se to tady už určitě řešilo ale nenašel sem Topic s názvem CDJ 400 a pročítat všechny topiky o pioneerech by bylo na celej den.

Vrátím se k problému.Chci propojit přehrávače (CDJ400) s pc.Počítač mám starší,ale to by snad tolik vadit nemělo.Myslím si že bude asi problém ve zvukovce C-Media AC97 Audio Device.Nebo myslíte že by to s ní mělo jít a je chyba v sw?Mám tady Virtual DJ i Traktor a v ani jednom sem to nerozchodil.

Poraďte prosím..

momosk
Příspěvky: 121
Registrován: 21 čer 2009 16:37

Re: Pioneer CDJ 400

Příspěvek od momosk » 08 kvě 2010 19:46

400ka má predsa vlastnú zvukovku, 1000 krát kvalitnejšiu nech je tá, ktorú máš v PC

prečo to neriešiš tak?
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

Ala
Příspěvky: 9
Registrován: 02 zář 2008 16:07

Re: Pioneer CDJ 400

Příspěvek od Ala » 08 kvě 2010 19:51

Teď nějako nechápu...Takže bude problém v softwaru..??

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Pioneer CDJ 400

Příspěvek od Azu » 08 kvě 2010 21:24

Problém je za klávesnicí.
Nechápu co na tom řešíš. Nainstalovat ovladače co jsou na CD k přehrávačů snad zvládne i úplnej debil, pak připojit přehrávače USB kabelem, spustit VDJ a v nastavení VDJ zvolit tu zvukovku od pioneeru a zvolit jako kontorlér CDJ400, nic víc nic míň a fungovat to musí i kdyby nechtělo
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Ala
Příspěvky: 9
Registrován: 02 zář 2008 16:07

Re: Pioneer CDJ 400

Příspěvek od Ala » 08 kvě 2010 21:36

Jenže já sem asi jeden z těch debilů co u přehrávačů žádný CDs neměl.To je jedno,ovladače sem si stáhnul ale píše mi to chybu v ASIO driverech i když je nainstaluju.Takže to nefunguje i když chce...

Ala
Příspěvky: 9
Registrován: 02 zář 2008 16:07

Re: Pioneer CDJ 400

Příspěvek od Ala » 08 kvě 2010 21:42

Tak se omlouvám,už to funguje,ale nic s tou hudbou na přehrávačích nemůžu dělat jen to prostě přes ty přehrávače hraje.

momosk
Příspěvky: 121
Registrován: 21 čer 2009 16:37

Re: Pioneer CDJ 400

Příspěvek od momosk » 09 kvě 2010 20:07

Tu si stiahne to CD, ktoré nemáš, aby ti išli zvukovky

Tu si stiahni mapovací súbor, aby ti išiel ovládať VDJ cez playere.

Enjoy
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

EnzeCZ
Příspěvky: 16
Registrován: 23 dub 2014 14:26

Re: Pioneer CDJ 400

Příspěvek od EnzeCZ » 19 kvě 2014 21:29

Dovolím si tohle téma oživit...

Namapování a ovládání VDJ přes CDJ 400 v pohodě, ještě teda nefakčí vinyl mode, ale s tím se snad ještě podaří něco udělat. Spíš mám jiný dotaz.
Mám na notebooku úplně neprimitivnější zvukovku (jen výstup na sluchátka a vstup pro mikrofon).
Ve VDJ mám nastavenou, že inputy jsou dva Line-in´s a jako výstup jsem nastavil Single Output, ale z výstupu na slucátka, tedy na mé primitivní zvukovce je ticho, žádný zvuk.
Předpokládám, že hláška ¨Error in Asio sound driver, not enough canals¨ při každém spuštění a ve výše popsaném nastavení je důležitá.
Je mi jasné, že jakmile budu chtít použít ještě mixák, tak musím mít externí zvukovou kartu, ale nejde mi do hlavy proč nefunguje toto propojení.

Dík za připomínky a rady..

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 606
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Pioneer CDJ 400

Příspěvek od nema.dj » 19 kvě 2014 22:34

problem si diagnostikoval spravne, tak preco ASIO nedoinstalujes? :D
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Odpovědět