Pioneer CDJ 200

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
djtwister

Pioneer CDJ 200

Příspěvek od djtwister »

Zdravím, mám možnost mít 2 tyto přehrávače. Chci se zeptat jak jsou na tom s kvalitou a tak podobně. Zajímají mne i Vaše zkušenosti. Jestli se to tedá oplatí koupit nebo se nato vyprdnout, díky za každý koment. :wink:
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

motomiro

Re: Pioneer CDJ 200

Příspěvek od motomiro »

v dnešni době,krok dozadu....

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

ked niekto chce hrat z cd a ma nizky rozpocet a su fakt za dobru cenu a zachovale tak preco nie... je to ako pio 100 s mp3 a sluckami navyse...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

EnzeCZ

Příspěvek od EnzeCZ »

Já je nedávno pořídil jako první v mým životě. Jak bylo řečeno za super cenu a plně funkční. Akorát - a to se otevřeně přiznám - na počítadlo BPM jsem spoléhal více. Respektive se podle něj nedá moc řídit a nebo něco dělám špatně. Jinak na začátek dobrý!

EnzeCZ

Příspěvek od EnzeCZ »

Mimochodem, sice pozdě, ale napadlo mě pár otázek..

Jaké máte zkušenosti s počítadlem BPM vy? Lze udělat něco pro to, aby se dle nich dalo alespoň trochu orientovat? CD mám vypálená jako obyčejný audio (80min. zvuku na jednom CD) a napadlo mě, jestli třeba není pro lepší funkci lepší, aby muzika byla vypálená jako MP3. S tím souvisí další věc - CD vypálená jako MP3 jsem zkoušel, ale nelze je načíst, přehrávač se s nimi prostě nepopasuje. Nemusí se použít něco specifického pro správně vypálení MP3 pro toto použití?

Mari

Příspěvek od Mari »

Mixovat podle BPM je profesionální sebevražda a nelze se 100% spolehnout na žádné počítadlo. Ani v nejvyšších Pioneerech neukazuje přesně. K hodně velkému zpřesnění došlo zavedením Recordboxu, kterým se tracky nejrpve analyzují. Obecně nejpřesnější analýzy BPM mají djské softwary (Traktor, Serato atd..), přehrávače a mixy jsou na tom bídně (a budou).

Odpovědět