Pioneer CDJ-100s

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Martin Carens

Pioneer CDJ-100s

Příspěvek od Martin Carens »

Po brigádě se mi nastřádali penízky na CD přehrávače dlouho jsem uvažoval.
A došel jsem k závěru, že vemu CDJ-100 z druhé ruky.
Chtěl jsem se vás prvně zeptat jesty nebudu litovat pokud někdo máte takovouhle skušenost.

Ještě bych potřeboval jestly nevíte o nějakých "průměrných" monitorech tak do 2500 kč
Aby tam hlavně byl linkový vstup na master z mixu.
Děkuji všem Martin Carens.

VIktor

Re: Pioneer CDJ-100s

Příspěvek od VIktor »

Spousta lidí ti řekne ať si je do zaćátku pořídíš.

Podle mé je jakýkoliv dnešní přehrávač okolo 8000/ks lepší.

sukinho

Příspěvek od sukinho »

přesně takhle sem to udělal a nelituju :)

Danken

Příspěvek od Danken »

stovka je starej ale nerozbitnej a pohodovej stroj ale podle mě už to nemá cenu kupovat. Naučíš se možná míchat ale za chvíli ti přestanou stačit... Proto se jich taky většina zbavuje :wink:

Azu

Příspěvek od Azu »

V tom bych si dovolil trochu nesouhlasit. Těch lidí kteří si koupili nové CDJ-100S až tak moc není a tyto přehrávače kupovali především diskotéky a dovolim si tvrdit, že novej kus těchto přehrávačů tady z djů ani z podniků nekoupil nikdo už minimálně 4 roky. Ti djové co si je koupili nový, tak se k nim slušně chovají a také si je většinou i nechají a to co koluje po inzerátech jsou z dobrejch 90% stroje který už maj odjeto v podnikách dobrejch 7 a více let a tomu nasvědčuje i jejich stav uvnitř i po několika servisních zákrocích. To, že ty přehrávače budou již několikrát prolitý, popel z vajglů a kdo ví co ještě je zcela běžné. Většinou se jich zbavují protože jim už moc dobře nečtou pálená CD a nebo mají jiné "drobné" nedostatky. Tyhle přehrávače získali svou popularitu především v době kdy vlastně nebylo nešlou koupit skoro nic jiného než Omnitronic a tak Pioneer odvedl skvělě svou práci a přehrávače přežili všechno díky dobré konstrukci a uchycení cd mechaniky. V dnešní době už tyhle přehrávače maj dávno svoje za sebou a maj své místo na výsluní v muzeu. Krom spuštění přehrávání, pitchfaderu a 3 efektů vlastně nenabízí vůbec nic, ani tak dnes banální funkce jako je smyčka, hotcue, podpora MP3, ... co má dnes i ten nejlevnější přehrávač.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Martin Carens

Příspěvek od Martin Carens »

No chci ty 100 hlavně kvuly spolehlivosti, protože by to byly moje první přehrávače a budu asi nějakej ten rok hrát doma než se budu vubec moct ukázat na akci.
Tak bych nechtěl abych za pul roku kupoval nové přehrávače, ty funkce co tam jsou si myslím že mě bohatě stačí, smyčky nepoužívám, hot cue taky ne a Mp3 no smířil bych se s tím že budu potřebovat více Cd.

Azu

Příspěvek od Azu »

Ty si taky asi neslyšel nic o slově záruka. Proč by si měl asi za půl roku kupovat nové přehrávače? Ono taky záleží co máš na mysli slovem "spolehivost", každej výrobek je spolehlivej co se funkčnosti týče, dělá přesně to co dělat má a neexistuje tam že by to dělal jenom někdy. Určitě spolehlivěji bude fungovat novej výrobek než něco co bylo používáno bůh ví kde 8 let a bude vyžadovat při nejmenším brzy výměnu laseru.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět