numark TT1650 x american audio DTI 1.8
numark TT1650 x american audio DTI 1.8
čuss všichni chtel by sem začít na gramofonech tak se rozhodu pro naky gramače docela se mi líbej tyhle dva ,mohli by ste rict nebo doporučit do kteryho spiš jit
-
-
DTI 1.8
Ahoj,
mam uz neco odehrano hlavne na Technicsech MKckach a nedavno jsem si na doma koupil DTI 1.8. Musim rict, ze i kdyz to neni uplne prvotridni kvalita, tak na domaci hrani je to uplne postacujici model. Diky tomu slabsimu motoru se clovek aspon citliveji nauci pracovat s deskou aniz by zastavoval motor. Jenom bacha na slipmaty, co k DTI 1.8 dodavaj. Ty doporucuji zahodit a koupit si lepsi, coz uz neni takova investice.
S DTI 1.8 jsem odehral i par akci a taky se to dalo
mam uz neco odehrano hlavne na Technicsech MKckach a nedavno jsem si na doma koupil DTI 1.8. Musim rict, ze i kdyz to neni uplne prvotridni kvalita, tak na domaci hrani je to uplne postacujici model. Diky tomu slabsimu motoru se clovek aspon citliveji nauci pracovat s deskou aniz by zastavoval motor. Jenom bacha na slipmaty, co k DTI 1.8 dodavaj. Ty doporucuji zahodit a koupit si lepsi, coz uz neni takova investice.
S DTI 1.8 jsem odehral i par akci a taky se to dalo

Re: cus
Rozhodne Te nenavadim k tomu, abys to za kazdou cenu kupoval, s tt1650 nemam zkusenost takrka zadnousnoop007 píše:jj Moc díky za radu koupim k tomu anyk slimpaty lepší ale v porovnání DTI1.8 s numarkem tt1650 dti1.8 ma jednou tolik silnejší motor ma víc rychlostí a pitch ma taky lepší takze asi jasna volba no

Doporucuju Ti zajit tam, kde je prodavaj a vyzkouset - osahat si je. Ja to sice neudelal a riskl jsem koupi pres http://www.raverecords.cz, nastesti pro me jsem s nima spokojenej. Vic rychlosti pro me nema smysl vyuzit, na 78 otacek dneska vinyl nekoupis, pitch na +-50% je na me taky zbytecnost. Ale libi se mi vychytavka jako zpetny chod a "motor off", ktery po zmacknuti necha setrvacnosti dojet talir do postupneho zastaveni, coz se hodi jako dobrej efekt, kdyz Te nekdo na stage strida s jinym stylem, nez hrajes

Re: jj
Ten mixak, co k tomu davaj je v podstate snad jenom na domaci poslech, do dneska me nenapadlo, jak jinak ho vyuzit. Absence jakychkoliv korekci na kanal ten mixak degraduje maximalne moznym zpusobem.snoop007 píše:jj jasny ja to kupuje pres e-shop na raverecords.cz taky kupuju tu sadu dvou graamču dti 1.8 za 9000kč ale kupuju k tomu jinej mixak kterej ma digitalní BPM ukazovač takze to torchu usnandní práci
Na digitalni uzkazovace BPM bych nikdy moc nespolehal, za celou svou hraci eru jsem nenasel jediny (at na mixaku nebo na playerech ci Numark gramcich), na ktery by se dalo alespon z casti spolehnout. Staci hur namasterovana deska a pocitadlo chyta uplne neco jineho nez beaty.
Zaroven pokud zacinas, tak bych Ti doporucil se skutecne ridit od zacatku sluchem, takze si to pocitadlo prelep radeji tlustou cernou isolepou

Re: jj
Hele musim souhlasit..... taky jsem ze stejného důvodu koupil i přezstejné rady TT1650...a po měsíci už mě tosralo...ted jsem měl v plánu Stanton asi za 8500 ale jdu zatím do TT200, stím jsou kámoši spokojeni:) a komentáře tady také....vážně se to nevyplatí pokud chceš scratchovat!!!