Zdravím, chcel by som sa spýtať, aké máte skúsenosti s týmto DJským setom.
Chcel by som s tým začať. Už tu mám aj topic. Miešať idem HIP ale určite aj nejaký dance a elektro..
Vinyly kupovať nechcem, radšej by som šiel do DVS..
A chcel by som klasické gramce, lebo, na midi to podla mna nie je "ono". Proste strašne ma lákajú vinyly. Páči sa mi ako DJi prekladajú platne, nasadzujú ihlu do drážky, proste krása
A lietajúcim rukám na crossfaderi, EQ a platni sa podla mňa nič nevyrovná..
Chcel by som vedieť, či to nie je nejaký šit tento set.
Ale 1 otázka čo mi napadá. Ako sa s vinylmi dajú robiť loopy ? Na midičku jednoducho zapnem na to funkciu, ale ako je to s vinylom
Numark (i)battle pack
Re: Numark (i)battle pack
jeste k tomu budes potrebovat koupit samotny DVS, na hop je IMHO nejlepsi Rane Serato, ale to stoji nejakejch 12000.
Akurát som písal v 1 topicu, že by som zobral asi MixVibes..
Alebo Reloop.
Nie je to jedno aky dvs máš ?
Alebo Reloop.
Nie je to jedno aky dvs máš ?
na doma je to možná jedno, ale pokud to myslíš aspon trochu váženě tak bud Serato nebo Traktor. Na hipec určitě Serato.
Podle podpisu Mixvibes Cross, od stejné firmy, ale jejich vlajková loď.
Na hop? nevím jestli nejlepší Serato, je to jedno, jestli Serato nebo TSP, oboje maj svoje výhody a nevýhody myslim, že Qbert dělal srovnání
Na hop? nevím jestli nejlepší Serato, je to jedno, jestli Serato nebo TSP, oboje maj svoje výhody a nevýhody myslim, že Qbert dělal srovnání
cross stoji necelejch 10k to bych si uz mozna ty necely 3000 priplatil za Serato SL1CrissC píše:Podle podpisu Mixvibes Cross, od stejné firmy, ale jejich vlajková loď.
ono tohle srovnání na youtube může být jenom reklamní tah. Už si viděl nějakýho profíka co by hrál z Mixvibes? Všichni hopeři co používaj DVS mají Serato. Já jsem jeden ze štastných nadšených majitelů.
Já myslel mezi SSL a TSP a vypdalo to, že zrovna Qbert to dělal objektivně
Tak mezi TSP a Seratem moc velký rozdíl v kvalitě není. SSL 1 je horší ale SSL 3 zase lepčí než Audio8DJ. Největší rozdíl se v softwaru. Traktor pracuje s mřížkou podle BPM a Serato bez. Také né vždy dokáže odhadnout BPM, má to řešený trochu jinak. Tim že Serato skladbu nerozmřížkuje jako Traktor, je vhodnější pro zlomenou hudbu. Taky grafické zobrazení tracku mi přijde vhodnější pro pomoc při učení různejch vychytávek jako jsou vracečky a tak, bez kterých se pořádnej hopovej DJ neobejde.