NUMARK AXIS9,NUMARX DXM 09

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
dj.xxx

NUMARK AXIS9,NUMARX DXM 09

Příspěvek od dj.xxx »

Zdravím všechny,
může mi dát někdo recenzi na CD playery NUMARK AXIS9 a k tomu mix NUMARK DXM09?? :shock:
už cca přes půl roku tento set používám a zatím bez závad..snad by někdo mohl dát třeba do placu nějaké další vychytávky,co se s tímhle setíkem dá ještě dál dělat a nějakou tu osobní zkušenost..?? :mrgreen: mějte se... a LET THE MUSIC PLAY FOR EVERYONE..!! :twisted:
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2

ToLa

Re: NUMARK AXIS9,NUMARX DXM 09

Příspěvek od ToLa »

Recenze na něco co už máš? Nechci ti kazit radost, ale tu recenzy bys měl napsat max ty :-D
Jinak dle mě se na to dá hrát pokud není člověk uplný tele :mrgreen:

dj.xxx

Příspěvek od dj.xxx »

ToLa píše:Recenze na něco co už máš? Nechci ti kazit radost, ale tu recenzy bys měl napsat max ty :-D
Jinak dle mě se na to dá hrát pokud není člověk uplný tele :mrgreen:
heh ..jojo..na něco,co už mám :ugeek2: ..ne jako recenze v pravým slova smyslu..pokud recenze ode mně,tak o už jsem myslím napsal.. :mrgreen: myslím,jako zkušenosti s tímhle od jiných,co na tom hrajou moment.nebo hráli atd..popř.další vychatávky s tím atd..zkrátka o tom potlachat.. :wink2:
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2

Danken

Příspěvek od Danken »

a na co o tom chceš tlachat když už to vlastníš půl roku ????
Zase další kdo nejdřív kupuje a pak diskutuje :lol:

dj.xxx

Příspěvek od dj.xxx »

Danken píše:a na co o tom chceš tlachat když už to vlastníš půl roku ????
Zase další kdo nejdřív kupuje a pak diskutuje :lol:
ha ha ha :biggrin2: jsem to zkusil no..navíc,bych to nekoupil jen tak,aniž bych o tom vědel koule.. 8) zkrátka mě to jen napadlo,to sem hodit..mno.. :mrgreen:
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2

VIktor

Příspěvek od VIktor »

Rozhodně teď už je blbost kupovat AXIS9. Numark si je sám zabil modelem "Numark NDX 400".
Víc umí, méně stoji. :wink:

Azu

Příspěvek od Azu »

Tak to ne, Axis9 toho umí rozhodně více. Sám sem je měl několik let k naprosté spokojenosti a to sem je kupoval od týpka co na ně hrál už nějaký čas předemnou a co mam informace, tak týpek kterému sem je prodal souží nyní víc jak další 2 roky bez jediného problému. Ty gumové tlačítka nejsou sice nic super, ale dá se na to zvyknout.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

dj.xxx

Příspěvek od dj.xxx »

Azu píše:Tak to ne, Axis9 toho umí rozhodně více. Sám sem je měl několik let k naprosté spokojenosti a to sem je kupoval od týpka co na ně hrál už nějaký čas předemnou a co mam informace, tak týpek kterému sem je prodal souží nyní víc jak další 2 roky bez jediného problému. Ty gumové tlačítka nejsou sice nic super, ale dá se na to zvyknout.
k názoru na gumová tlačítka se připojuju... :shock: a ani jejich velikost(myslím,PITCH,PROG a + s -,SGL,TIME) zkrátka ty hned u displaye jsou dost mainký..
mixáku(DXM09) se nedá ale vůbec nic vytknout..možná jen trochu odfláklej MIC vstup s pouze dvoukanálovýma korekcema..středy mi tam chybí a dost snadno se přebudí a začne pískat...nevím..možná je problém v mikrofonu,jako takovým..(omnišrotic bezdrát VHF250 diverzitní 214 MHz) :confused2: pokud má někdo radu,jak tohle odstranit,ale ne na úkor zkreslení hlasu a stahování gainu skoro na nulu budu hodně vděčnej.. :mrgreen:
DJ.XXX
2 x Reloop RMP-2b,
1xNUMARK X9
VIRTUAL DJ_HERCULES MK2

Odpovědět