nove cd playere + mix
nove cd playere + mix
zdarec, planujem kupit 2xcd player + mix, som zaciatocnik a chcem to skusit na niecom inom ako je virtual dj
cenovy limit mam 300, max 400 eur takze idealne kupit nieco zanovne.
som zo SR a pozeral som hlavne na inzertnej stranke www.podrukou.sk , sekcia "dj"
... ak by sa nasla nejaka ochotna dusa co by cekla par inzeratov a poradila co v danej cenovej relacii kupit ... sam sa v tom orientujem velmi slabo a nerad by som si kupil nejaku chujovinu na ktoru by som len nadaval.
uvitam kazdu ponuku, radu, podnet ... thanks predom
cenovy limit mam 300, max 400 eur takze idealne kupit nieco zanovne.
som zo SR a pozeral som hlavne na inzertnej stranke www.podrukou.sk , sekcia "dj"
... ak by sa nasla nejaka ochotna dusa co by cekla par inzeratov a poradila co v danej cenovej relacii kupit ... sam sa v tom orientujem velmi slabo a nerad by som si kupil nejaku chujovinu na ktoru by som len nadaval.
uvitam kazdu ponuku, radu, podnet ... thanks predom
Re: nove cd playere + mix
tak to ma podrz :surprised2: za 300 az 400 ecok kupit 2 playere + mix
tu nieje na mieste vyraz >investovat< !
to si radsej kup pokrievky od tescomy namiesto playerov a ako mix mozes pouzit knofliky zo sporaku
nic v zlom = PEACE

to si radsej kup pokrievky od tescomy namiesto playerov a ako mix mozes pouzit knofliky zo sporaku

nic v zlom = PEACE
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
Pioneer Cdj 100(300€)+Reloop Access 2 (100€)
Na tvém místě bych vzal raději midi kontrolér s tímto rospočtem
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
lukoslaf píše:tak to ma podrz :surprised2: za 300 az 400 ecok kupit 2 playere + mix![]()
![]()
to si radsej kup pokrievky od tescomy namiesto playerov a ako mix mozes pouzit knofliky zo sporaku![]()
![]()
nic v zlom = PEACE
bracho, radsej no comment, akurat co sa tu pohadame ale rady typu "kup si tescoma pokrievky" nepotrebujem ... takisto peace

nebudem davat do niecoho 3000 eur a o mesiac spekulovat komu by som to predal podcenu ked ma to prestane bavit (obrazne) ... takisto sisi kupoval nadupane lyze/board/bicykel ked si sa len zacinal ucit? malokto.
poviem to takto, nemam jednak moznost si ist k niekomu zahrat, jednak mam cas akurat vecer (koho budem vtedy otravovat, tiez by som nebl rad) a jednak urcite sa nenajde nik ktory by prisiel za mnou a povedal " nech sa paci, ja ti vsetko poziciam na mesiac a skusaj ci ta to vobec bude bavit"
neber to ani tak ze som lenivy a chcem len od vas tahat info lebo samemu sa mi nechce hladat. googlim, cekujem forum, ale nik uceny z neba nepadol
s rozpoctom sa da samozrejme hybat v rozumnej miere, pokial ma clovek padny argument. ale odrazal som sa od toho co mam cca v ponuke ... stanton c.314, denon dns-1000 - 2x za cenu cca 400 eur a ktomu mixak, co som pozeral tak clovek zozenie aj za pomaly 20 eur ... v akom stave a ci je dobry netusim a prave preto zhanam info
Azu, midi mi moc nevonia neviem preco, ale z pc moc robit nechcem.
sora za 2 prispevky, ale neviem najst tlacicu oprav (ak vobec je)
sora za 2 prispevky, ale neviem najst tlacicu oprav (ak vobec je)
Proc nechces hrat z PC? PC se ani nedotknes... ovladas to vse midi kontrolerem. S tvym rozpoctem je to nejlepsi reseni.
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200
-
taky sem se takle rozhodoval a ted obcas nadavam ze sem si ja ko.... nevzal midi kontroler porad delam cd atd. hrat pres pc v dnesni dobe je bezna vec
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
je sice pravda ze pc mam beztak takmer stale zapnute, ale neviem, neviem nejak odburat fakt ze som viazany na pc (nejaky blok z dectva?
)
btw, ked sa bavime o konzolach, tak tam uz nemam ani paru, ze na co sa mam zamerat.
takisto otazka, treba aj nejaku extra zvukovku, alebo staci to co mam na zakladnej doske (7.1 kanal) + dalsia otazka extra software je potrebny, alebo s konzolou uz dostanem

btw, ked sa bavime o konzolach, tak tam uz nemam ani paru, ze na co sa mam zamerat.
takisto otazka, treba aj nejaku extra zvukovku, alebo staci to co mam na zakladnej doske (7.1 kanal) + dalsia otazka extra software je potrebny, alebo s konzolou uz dostanem
mas jak single konzoli treba eks xp5 pripadne xp10..nebo mas all in one reseni jak se zvukovkou tak bez zvukovky. jen si vybrat..
zvukovka ti staci ze zakladni desky.
k all in one resenim vzdy dostanes nejaky soft prevazne traktor le,pripadne virtual dj taky v le verzi..
zvukovka ti staci ze zakladni desky.
k all in one resenim vzdy dostanes nejaky soft prevazne traktor le,pripadne virtual dj taky v le verzi..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
takze po dlhsej odmlke a hladani po internete som kupil par zanovnych Denon-ov dn-s1000.
este mi treba mix ... s cenou okolo 100 eur, pripadne si necham poradit aj drahsie.
najskor budem hladat nieco po inzercii, bez efektov, idealne trojkanal.
zostava bude na domace hranie.
nieco konkretne co sa hodi k tym playerom?
este mi treba mix ... s cenou okolo 100 eur, pripadne si necham poradit aj drahsie.
najskor budem hladat nieco po inzercii, bez efektov, idealne trojkanal.
zostava bude na domace hranie.
nieco konkretne co sa hodi k tym playerom?
Do zacatku ber neco od Reloopu, napr. Access.3, pripadne pak RMX-30 (ten stoji ale skoro 2x tolik ><), myslim ze tve pozadavky splnuji oba maximalne.
Propellerhead Reason 4.0
takze nakoniec sa rozhodujem medzi:
1) numark M4
http://www.club-music.cz/dj/3-kanalove- ... k-m-4.html
2) reloop access 3
http://www.club-music.cz/dj/3-kanalove- ... ess-3.html
... takze ktory z nich?
1) numark M4
http://www.club-music.cz/dj/3-kanalove- ... k-m-4.html
2) reloop access 3
http://www.club-music.cz/dj/3-kanalove- ... ess-3.html
... takze ktory z nich?
Vezmi Reloop Access 3, má navíc možnost přiřadit kanály na crossfader a volbu jednotlivých šavlí do sluchátek, přepínání opačný chod crossfaderu. Jinak jsou ty mixáky kvalitou stejný
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
jatmz: Udělal jsi dobře, raději přehrávače než midi. Chtěl bych vidět, kolik lidí, když má midikonzolu hraje na origo cd nebo zaplacených ... všechno pálenky ..
Jinak s tím mixem na domácí použití,, pokud to nebudeš nikde tahat a nebudeš nahrávat kvalitní sety, tak ti na takové to šmudlání, stačí co jsi uvedl je v podstatě jedno, vevnitř mají skoro to samé. Viz, co uvedl Azu.
Jinak s tím mixem na domácí použití,, pokud to nebudeš nikde tahat a nebudeš nahrávat kvalitní sety, tak ti na takové to šmudlání, stačí co jsi uvedl je v podstatě jedno, vevnitř mají skoro to samé. Viz, co uvedl Azu.