Takze k veci chcem si kupit gramce. Rozhodujem sa medzi Stantonom STR8 - 150 , Vestaxom PDX 3000 a Numarkom TTX USB do uvahy som bral aj Technics SL 1210 MKII ale iba z druhej ruky.
O Technicsoch SL 1210 MKII mam nastudovane uz dost. Viem ze su to kvalitne stroje. No vadi mi na nich moznost regulacie iba o +-8 navyse ten slider ma po urcitom case problemy okolo 0 udajne sa neda presne nastavit rychlost. Dalej ma odradza len phono výstup a potreba zemnenia. Napajaci kabel je pripevnený na pevno. No napriek tymto nedostatko ma kamarat tlaci do nich.
Stantony STR8 - 150 sa mi pozdavaju asi najviac. No cital som zmiesane recenzie. Niektory si ich nevedia vynachvalit. Iny zase tvrdia ze si nevedia udrzat konstantnu rychlost motora. A ze motor je az prilis silny. Funkcie sa mi zase viac pozdavaju ako u T 1210 mk2. Phono/line výstup, bez zemnenia, a ine...
O Vestaxoch PDX 3000 MIX a Numarkoch TTX USB vela praktickym veci neviem takze tam som bol vdacny za vsetky praktické skusenosti postrehy klady a zapory.
Hravam vacsinou house a chcel by som ich aj na ojedinelý scratching..
Nechcem tu rozprudit hadku Technics vs XXX ako je na iných forach. Chcem len fakty a posudit skutocnu kvalitu gramcov a na koniec vlastne pomoc pri vybere toho naj