Koupě American audio CDI100 Mp3
Koupě American audio CDI100 Mp3
Zdarec,chěl bych si koupit tyhle playery a nevim jestli by mi stačily,dyžtak dík za radu.... Hraju trance...
Re: Koupě American audio CDI100 Mp3
Tak to se ti vůbec nevyplatí radši běž do reloopu(podle peněz rpm1 nebo 2) nebo numark axis9. A pak si taky rozmysli jakej chceš pult Je to na tobě ale za ty aa zbytečně vyhodíš prachy
pult už mám ted me schází jen playery
a co máš za pult ????PANTER píše:pult už mám ted me schází jen playery
Numark DXM 06
-
Přesně jak Ti radí Azu-v týhle cenový "hladině" jednoznačně neprohloupíš když vezmeš jedničku nebo dvojku od Reloopu.Pak je ještě verze 1 scratch b a to je vlastně jednička s jog kolem reagujícím na dotek.Rozhodnutí je ale na Tobě kámo .....
já nic neradím já bych doporučoal nekupovat nic a šetřit nebo koupit na inzerát něco se zárukou třeba stanotny, aa, reloop
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
No,ještě se rozhodnu,asi pujdu do toho reloopu,dík za rady.
-
Tak to byl Danken no
Motá se ti to pěkně -> čau Tomášidjtomaskadlec píše:Tak to byl Danken no
-
... jen jsem čekal až se tenhle šoumen ozve
Danken píše:Tak to se ti vůbec nevyplatí radši běž do reloopu(podle peněz rpm1 nebo 2) nebo numark axis9. A pak si taky rozmysli jakej chceš pult Je to na tobě ale za ty aa zbytečně vyhodíš prachy
Tak to rozhodně by peníze nevyhodil,měli jsme v klubu právě tyto AA a jeli 3 roky bez problémů.Numark AXIS 9 je šrot,Za 4 měsíce nečetla mechanika CD a víš kolik stojí nová...?
2 × Denon DNS-1200,Denon DNX-120,American Audio HP700.
No vidíš to já měl Axis 9 skoro 2 roky a hrál sem z nich 4x do týdne po diskotékách a žádnej problém a týpek kterýmu sem je prodal je používá dále také víc jak rok. Je to asi jako u všeho kus od kusu, hlavně záleží na jejich přepravě kdy je možné, že se hne poťák nastavující sílu laseru a pak to nemusí číst, přitom stačí hejbnout o půl milimetru a zase to běží.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
reloop rmp 2
do konce prazdnin byla akce, ze oba by si moh mit za 18000tis. ted myslim jeden stoji 12000tis.
tak kup neco z inzeratu se zarukou!
do konce prazdnin byla akce, ze oba by si moh mit za 18000tis. ted myslim jeden stoji 12000tis.
tak kup neco z inzeratu se zarukou!
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200