Konec gramofonů Technics

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
honcka
Vybavení

Konec gramofonů Technics

Příspěvek od honcka »

Dj.BoB

Re: Technics - RIP

Příspěvek od Dj.BoB »

No co, já se ani nedivím. Vždyť ten gramec to má už za sebou a byl dávno překonán, o mnohem levnějšímy Gramci. Ale Legendou zůstane. A taky je pravda, že mnoho djs po celém světě, přehází na Digital. Tady začíná nová Éra a výrobci se budeou zaměřovat jen na tohle.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

Azu

Příspěvek od Azu »

Těžko říct jak to vlasntě je, ale s největší pravděpodobností se jedná o kachnu, protože ty informace o ukončení výroby co nyní letí internetem obsahují texty, které jsou převzaty z jendoho článku starého víc jak 2 roky. Ve zprávě není ani uvedeno který model by měl být ukončen. Už na začátku roku se výrobce vyjadřoval o tom, že bude ukončena výroba náhradních dílů pro modely MK2 a MK6, z čehož by plynulo, že došli součástky pro výrobu a opravdu od února 2010 by mohla být skutečně ukončena výroba modelů MK2 a MK6 a měly by se vyrábět jen modely MK5 a M5G.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Azu

Příspěvek od Azu »

Jak to tak vypadá, tak bohužel opravdu dojde k úplné výrobě těchto gramofonů, již tuto zprávu potvrdilo několik poboček Panasonicu. Stále se čeká na oficiální zprávu od centrály v Japonsku, ale pobočky již z komunikace s centrálou tuto smutnou zprávu potvrzují

ToLa

Re: Konec gramofonů Technics

Příspěvek od ToLa »

Mě se stýskat nebude :-D

KILLA BEE

Příspěvek od KILLA BEE »

nějak to z těch čtyř co mám doma poskládám,až se mi začnou rozpadat :lol: :lol: :lol:
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

jakub.p

Příspěvek od jakub.p »

Je to škoda...neni nad klasiku... :)

Danken

Příspěvek od Danken »

Celkem jsem čekal nějakou zprávu z tejto strany dlouho se tam nic neodehrálo nic nového nevyšlo a gramce dnes.. docela asi neprodejný.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Danken píše:Celkem jsem čekal nějakou zprávu z tejto strany dlouho se tam nic neodehrálo nic nového nevyšlo a gramce dnes.. docela asi neprodejný.
Gramce dnes je to samy, co pred x lety, akorat uz se moc nepouzivaji na styly, co hrajes ty, na ostatni styly se naopak pouzivaji CD naprosto minimalne

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

gramce tu boli su a budu :) neni o com... :)

m5g tak skoro neumrie :) :P
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

hlavne si myslim, ze pokud Technics s tim skonci, tak nekomu proda vyrobni linky + technologie

Rosi

Příspěvek od Rosi »

honcka píše:hlavne si myslim, ze pokud Technics s tim skonci, tak nekomu proda vyrobni linky + technologie
V tomto si myslím, že je to zajímavý názor. Něco na tom bude. Představ si, kdyby to (je to blbost, ale ...) koupil Pioneer :-) , se svojí politikou, podporou, reklamní kampaní apod .... Bylo by to přinejmenším zajímavé.
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

to by zacal hrat kazdy z gramcov lebo to je pioneer :DDD
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Azu

Příspěvek od Azu »

To je asi jedné čeho se opravdu nedočkáte, protože lowend výrobci nehodlají rpdoávat příliž kvalitní a tím i drahé zboží, ne že by to sami nedokázali vyrobit, ale oni fungují tak, že se určí maximální finanční strop pro výrobu, jelikož se zaměřují na klientelu jen do určité ceny a dál nejdou, takže se nikdy nestane že by vyráběli něco takového nad tento limit. Stejně tak to nezačne vyrábět kdokoliv jiný protože o ty grmace zkrátka není na trhu dostatečný zájem aby se ta výroba vůbec vyplatila.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Treba Stanton, Numark i Reloop delaj gramce kolem 10000 - 12000
Ale mozna ten zajem o to taky opadl presycenosti trhu, ze zase tolik novejch jich neni potreba, protoze se stary tocej od cloveka k cloveku a jsou porad skoro jak novy. Neznam nikoho, kdo by si koupil novy T 1210 /1200 (znam par lidi, co MG5), ale znam hromadu lidi, co si koupili T z druhy ruky a jsou s nima max spokojeny a vysly je na 50% ceny

Odpovědět