Jakou přenosku na scratching?
Jakou přenosku na scratching?
Musím koupit přenosku s jehlou do těžkých podmínek scratchingu.
Uvažuji o:
Stanton 500 AL II Twin (2kusy 1215Kč)
Stanton 505 SK II H4 Twin (2kusy 2082)
Nebo myslíte že se vyplatí koupit rovnou kvalitní:
Shure M44-7 (2 kusy 3176Kč)
Ortofon OM Scratch (2 kusy 3580Kč)
Samozřejmě to chci co nejlevněji, takže bych rád rozumnej kompromis.
Já jsem měl dříve dobrou zkušenost s Ortofon S (nebyl určen pro scratching) a teď nadávám na standartní jehly od Reloopu které jsem měl přibalené ke gramofonům. Takže pokud někdo máte osobní zkušenost, nebo doporučení tak prosím pište. Děkuji.
Uvažuji o:
Stanton 500 AL II Twin (2kusy 1215Kč)
Stanton 505 SK II H4 Twin (2kusy 2082)
Nebo myslíte že se vyplatí koupit rovnou kvalitní:
Shure M44-7 (2 kusy 3176Kč)
Ortofon OM Scratch (2 kusy 3580Kč)
Samozřejmě to chci co nejlevněji, takže bych rád rozumnej kompromis.
Já jsem měl dříve dobrou zkušenost s Ortofon S (nebyl určen pro scratching) a teď nadávám na standartní jehly od Reloopu které jsem měl přibalené ke gramofonům. Takže pokud někdo máte osobní zkušenost, nebo doporučení tak prosím pište. Děkuji.
Jen pro zajímavost jak nadáváš na ty jehly od Reloopa, tak ty jsou ve skutečnosti od Ortofonu, který je pro ně vyrábí
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
No urcite je to mozne, ja len ak mozem povedat zo skusenosti, vymenil som si tu standardne dodavanu od reloopu za ortofon dj s a bolo tam pocut rozdiely, lepsia dynamika, lepsie snimanie...proste ked som ju vymenil, musel som si napriklad stiahnut gain na mixe, islo to dost silno do cervenych miest, kdezto u tej standardnej prenosky som to musel mat vytocene ma maximum...ak ich vyraba ortofon, urcite to je nejaka lacna veriza alebo nieco podobne, nech je ako chce, zo skusenosti viem ze tam bol rozdiel...Azu píše:Jen pro zajímavost jak nadáváš na ty jehly od Reloopa, tak ty jsou ve skutečnosti od Ortofonu, který je pro ně vyrábí
-