Jakou DJ Sadu pro začátečníka do 10 000,- Kč??

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Liquido_Master

Jakou DJ Sadu pro začátečníka do 10 000,- Kč??

Příspěvek od Liquido_Master »

Zdravím lidi...
Chtěl bych jaksik začít s mixováním hudby na gramcích.Poslouchám výhradně Drum 'n' Bass Liquid Funk......
Tak se chci zeptat co byste mi pro začátek doporučili ?? Jakou sadu??? Popř. Nemohli byste mi složit jakousi sestavu do 10 000 Kč pro začátečníka??? Hl. teda s přímým náhonem ...(už jsem četl o řemínkovém dost.)..

Díky moc za odpovědi

hoolifan

Re: Jakou DJ Sadu pro začátečníka do 10 000,- Kč??

Příspěvek od hoolifan »

do 10ti seženeš tak max bazarové věci a to se dle mě neoplatí nejde trošku přitlačit na peněženku aspoň o 5k?? to bys měl v Dj-obchodu 2x reloop 4000 a reloop mix 20 a tuším že by ktomu byli i nějaké ty sluchadla..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

voče

Příspěvek od voče »

ja bych se nebal jit do neceho bazarovyho,mam jen dobre zkusenosti..vsechno kupuju bazarovy,treba pul roku stary se zarukou.hned to spadne o nejakej ten litrik a ty stroje byvaj v pohode..sleduj bazary predtim,nez neco koupis.a taky cti recenze a nazory,pouzivej google a proste hledej informace..kazdopadne platej dve veci:

1. financne se nevyplati kupovat to nejlevnejsi (do budoucna prodelas,kdyz to budes chtit zpetne prodat a i kvalita je miziva-proste dokonale spotrebni zbozi)
2. nevyplati se nic uspechat.shanej informace!

zrejmne nikdo ti tady nemuze dat presnou radu,CO koupit do 10000,-, vsechno (uvazujes-li 2x gramce+mix+sluchatka) bude stat za starou backoru. vzdycky tam bude nejakej kompromis,je to proste limitovany tou cenou(coz chapu,taky sem se timdle prodiral). ja se priklanim k tomu bazaru a koupil veci,jejichz nakupni cena byla vic,nez 10 tacu a na tech 10 to spadlo po trebas dvou letech. stejne ti jde jen o to se na tom naucit,jak to vlasne vsechno funguje..do klubu nebo na akce to asi moc brat nebudes. ten gear stejne po par letech (kdyz te to neprestane bavit) vymenis za lepsi.a to uz se vetsinou kazdej prikloni ke spicce jednotlivejch firem,kde vicemene nejde slapnout vedle.

tak asi tak
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

Wash

Příspěvek od Wash »

Liquido_Master píše:Zdravím lidi...
Chtěl bych jaksik začít s mixováním hudby na gramcích.Poslouchám výhradně Drum 'n' Bass Liquid Funk......
Tak se chci zeptat co byste mi pro začátek doporučili ?? Jakou sadu??? Popř. Nemohli byste mi složit jakousi sestavu do 10 000 Kč pro začátečníka??? Hl. teda s přímým náhonem ...(už jsem četl o řemínkovém dost.)..

Díky moc za odpovědi

Hoj,

10je opravdu malo:( za to nic s zceho by ses mel opravdu dobre naucit hrat asi neporidis, ale mé doporučení jest rozhodně technics(nic jiného) vzhledem ktomu ze se na nich hraje vsude a kdys se naucis na jinejch bude ti to pak vadit a tezce se budes preucovat!! a klidne i z bazaru jelikoz sou skoro nesmrtelny a vymena tech dilu, ktere se opotrebovavaji je relativne za babku. Sezenes bazarovy mk2 oba tak za cca 12-14 mozna i levnejc, ale musis hledat a byt trpelivy. No a mix na doma podstate neni zas tak prim takze ti na zacatek urcite staci i nejaka ta sunka btw dost lidi dava mix ke gramcum zadara. Počítej že mix budes urcite v budoucnu jednou menit, ty Technicsy máš na dosmrti!(dys se knim budes chovat) Takze jak uz nekdo psal dosetri si cca 5tis a v budoucnu nebudes nadavat a usetris! :) Take sem resil kdysi podobny problem a rozhod se pro levnou variantu a dodnes si drbu hlavu :) ale tehdy byly ty "téčka" uplně v jinejch cenách :) Ale vedet to co ted, prisetril bych a koupil si je!
Ale je to jen muj nazor, nekdo nemusi souhlasit.

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

Já osobně bych na Tvém místě (pokud to myslíš s gramcema opravdu vážně) koupil něco ještě levnějšího...

Koupil bych si klidně jen řemínkovej set s nejlevnějším mixákem za pár tis (občas se dají nějaké řemínkové omnišroty/numarky + mix dají sehnat i za 3-4 tisíce). Bude se Ti na tom sice hůře učit hrát, ale o to lépe se naučíš... lidi co umí míchat na řemínkáčích míchají pak na kvalitních gramcích 3x rychleji.

Třeba zjistíš, že to není pro Tebe a set pak prodáš obratem za cenu nákupu. Když zjistíš, že to pro Tebe je, stejně půjdeš za pár měsíců na lepší sestavu. Takže tahle varianta mi přijde nejrozumnější.

Majky_mike

Případně koukám, že za 5 tis v pohodě seženeš i nějaké shitky s přímým náhodem... na midi.cz jsem našel třeba 2x Omnitronicsy 4150 za 4ku. K tomu jakejkoliv mix za tágo a můžeš začít...

Za rok prodáš za cenu nákupu, přihodíš 20 tis (5 už máš ušetřeno z nákupu) a máš použitelnou sestavu ;-).

Liquido_Master

Příspěvek od Liquido_Master »

Tak díky za tipy, ale ten topic je už starý 2 roky :D...Už hraju rok a půl na Stantonech T.120 a Reloop RMX-20 ..slucha Senny HD215 -...ale díky :)

Majky_mike

Liquido_Master píše:Tak díky za tipy, ale ten topic je už starý 2 roky :D...Už hraju rok a půl na Stantonech T.120 a Reloop RMX-20 ..slucha Senny HD215 -...ale díky :)
Smích... jj, to tak bejvá ;-)). Tak good luck!

Odpovědět