Tak jsem chtěl vědět jak to funguje na Ikonách v oblasti přehrávaču Pioneer CDJ. Nikdy jsem je neměl v ruce.
Doufám že mě pochopíte, díky za odpověd.
Nevím o jakou konkrétní hodnotu se pitch posouvá, ale rozhodně je to dynamicky dle typu točení.Martin Carens píše:Ahoj, používal jsem EKS XP5 tam pitch bend fungoval tak že při jakemkoli otočení jogu to posunulo o hodnotu 0.8. Mohl jsem otočit málo hodně vždy to dalo 0.8. Ted jsem si koupil Denon DN-SC 2000 a tam to funguje tak že jak hodně s tím otočím tak tolik to odečte, nebo přičtetřeba 0.6,1.2 atd. Je to hodně velký nezvyk.
Tak jsem chtěl vědět jak to funguje na Ikonách v oblasti přehrávaču Pioneer CDJ. Nikdy jsem je neměl v ruce.
Na DENON DN-SC2000ke si môžeš podľa svojej potreby nastaviť citlivosť JOG taniera.. pozri manuál a tam nájdeš návod ako nastaviť tú citlivosť...Martin Carens píše:Ahoj, používal jsem EKS XP5 tam pitch bend fungoval tak že při jakemkoli otočení jogu to posunulo o hodnotu 0.8. Mohl jsem otočit málo hodně vždy to dalo 0.8. Ted jsem si koupil Denon DN-SC 2000 a tam to funguje tak že jak hodně s tím otočím tak tolik to odečte, nebo přičtetřeba 0.6,1.2 atd. Je to hodně velký nezvyk.