Gramofony z anglicka ?

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Pierre
Příspěvky: 15
Registrován: 04 pro 2012 11:54

Gramofony z anglicka ?

Příspěvek od Pierre » 12 pro 2012 18:03

Zdravim , mam moznost zakupit gramofony za celkom prijatelnu cenu ale su zakupene z anglicka , maju redukciu na nasu siet skusal som ich su funkcne, trochu utekaju ale to doladime . Problem je v tom ze som sa rozpraval s jednym znamym a ten mi dal informaciu ze si mam davat pozor na tie anglicke gramofony pretoze v anglicku maju inu frekvenciu siete a to by mi mohlo robit problemy s otackami . Chcem sa spytat ze ci je na tom nieco pravdy alebo nie ? hlavne by som bol rad keby sa vyjadri niekto kto ma gramce z anglicka a pouziva ich. Dakujem za kazdu odpoved .

dj_snake
Příspěvky: 151
Registrován: 14 čer 2011 19:56

Re: Gramofony z anglicka ?

Příspěvek od dj_snake » 01 bře 2013 00:09

kludne do toho chod... anglicko :!: ma tu istu siet ako my... aj frekvenciu aj napatie...t.j. 50Hz a 220-230V jedine co je ine je koncovka!!! redukciu kupis za par e...
tvoj kamos si to ocividne poplietol z USA :!: kde je siet 60HZ 110-120V tam je to ine ale to zase riesia transformatory...
:arrow: GRAMCE Z ANGLICKA SU UPLNE OK!!!
sam pouzivam Technics 1210 M3D a maju tie anglicke kable a kupil som si redukcie lebo sa mi nechcelo prerabat koncovky... :biggrin2:
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

ffferino
Příspěvky: 15
Registrován: 30 lis 2012 11:24

Re: Gramofony z anglicka ?

Příspěvek od ffferino » 01 bře 2013 12:24

davam za pravdu dj_snake-ovi som pracoval pre www.decks.co.uk

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 161
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Gramofony z anglicka ?

Příspěvek od Venti » 29 lis 2013 02:36

Chalani a keby vas tie anglicke koncovky rozculovali, prehodime vam tam nase snury :).
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

faris
Příspěvky: 2
Registrován: 04 led 2014 10:59

Re: Gramofony z anglicka ?

Příspěvek od faris » 04 led 2014 11:01

dovedu to spravit,jinak jsem z plzne a je tady bazar kde se daji sehnat pouzity dily na Tečka,muzu to zistit. jinak nove ramenko u Merkura maji za 1500.

maja
Příspěvky: 5
Registrován: 18 říj 2013 09:35

Re: Gramofony z anglicka ?

Příspěvek od maja » 18 úno 2014 15:25

načo to trepať z anglicka? ved v CZ mate super e-shop- http://www.electronic-star.cz/ ... zbytočne si to komplikuješ podľa mňa :D doma je doma a všetko aj skôr príde, lepšie vyreklamuješ keby niečo...atd

DoMiN
Příspěvky: 131
Registrován: 04 led 2012 19:36

Re: Gramofony z anglicka ?

Příspěvek od DoMiN » 18 úno 2014 22:04

to si teda uviedla "kvalitný" obchod na DJ techniku....
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Numark NDX400, Numark iM9 (plánovaná výmena za Denon :D )
Svetlo: 6X LED PAR FLAT 7x12W, ADJ REVO III a ďalšie efekty....
Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D

Odpovědět