Zdravím
grám mi kolísá např z 125 na 124 (123) BPM, čili hraní dvou desek zároveň je v tahu. Dá se opravit ?
Díky za odp.
Gramec nedrží rychlost
Gramec nedrží rychlost
Deep house / Progressive
Re: Gramec nedrží rychlost
BPM si meral cez DVS software? Ak ano moze to byt ohranou ihlou a TC vinylom. Teda aspon mne sa to stava na Mixvibes. No ked nie, mohol by si napisat aky mas gramec...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Pokud nenapises jaky to byl gramofon, tak se asi o moc dal neposuneme. Z mych zkusenosti vypliva, ze nejcasteji je na vine jehla a nebo gramec (s vyjimkou technics). Vinyl jsem nemel nikdy moc jety a i kdytby, tak na nehrane strane se to chovalo stejne ...
Asi tuším odpověď, každopádně jde o starej Omnitronic (hřích nezralého mládí, dneska už bych si ten shit nekoupil:) a jehly total základ aušus http://www.umerkura.cz/dj-a-vj-technika ... ridge.html Jak už jsem napsal, jde o hřích nerozumného mládí, tak prosím nespouštějte lavinu slov o tom jaké jsou to shitky. To vím nejlíp sám, jen mě zajímá jestli se dá opravit, vyměnit pitch a případně kolik za to. Na technicsy zatím bohužel nemám, jinak bych tyhle popelnice neřešil
P.S. BPM podle měřáku na mixu. Na desce jely čistě jen beaty.Krom toho desky mi jely spolu cca minutu, posléze se začaly rozbíhat aniž bych do nich zasahoval
P.S. BPM podle měřáku na mixu. Na desce jely čistě jen beaty.Krom toho desky mi jely spolu cca minutu, posléze se začaly rozbíhat aniž bych do nich zasahoval
Deep house / Progressive
btw začínám si řešit gramce na splátky. Stanton str8 150 (rovné rameno) nové, nebo od někoho koupit Technics klasiku? jen se u těch Technicsů bojím kupovat z druhé ruky.. Nějaká rada prosím ? Třeba na co si dát při koupi pozor, první známky "průseru" apod...
Deep house / Progressive
No to s toho teda napsal Lidi se tu ptají jaký máš typy a ty napíšeš že máš Omnáč tvl!! ALE JAKEJ????? Je rozdíl mít třeba omnáč 5250, což má úplně stejnej motor třeba s tim Stantonem 150 o kterym píšeš, a nebo třeba nejlevnější řemínkáč od Omnáče, u kterýho zmíněnej problém s kolísáním otáček řešit nemusíš, jelikož to opravit nejde - není to rozbitý ale jednoduše vlastnost daného modelu
Ok moje chyba, nicméně jasný že řemínkový bych neřešil Omnitronic DD1220, čili direct drive stáří cca 8 let, možná 10, nevím přesně. Každopádně starej krám
Deep house / Progressive
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lHhJlTmcgqs[/youtube]Balamb píše: jen se u těch Technicsů bojím kupovat z druhé ruky.. Nějaká rada prosím ? Třeba na co si dát při koupi pozor, první známky "průseru" apod...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad