Bohužel jsem finančně omezen a scháním gramce do 6000. Potřeboval bych poradit, jaké si z této cenové relace vybrat. Samozřejmě bazarové. Zkoušel jsem schánět AA DTI 1.8 ale marně. Pak jsem koukal na AA TTD 2400, Numark TT1625, STANTON STR8-100 atd.. Pak se mi líbí mix Behringer DJX 700, četl jsem na něj hodně špatného proto jsem si vyhlídl NUMARK DMX 06, ale to je jenom dvoukanál proto se ptám na nějaké mixy taky z této cenové relace.
Techniku budu mít pouze na doma a malý soukromý párty.
Díky za odpověďi.
Gramce do 6000
Re: Gramce do 6000
Dva Stanton str8-80 se dají sehnat za malej peníz bazarové. Mix by ti měl bohatě stačit Allen & Heath Xone 22, čtyrkanál asi těžko využiješ.
Kubík: ten mix nevypadá špatně, jen kdybych chtěl dvoukanál tak bych vzal asi ten numark-dmx06, ale chci alespon 3-kanál abych nemusel stále přepojovat kompa. Ty Stanton str8-80 sem měl na mysli, jen jsem omylem v prvním příspěvku napsal Stanton str8-100
proc by si mel prepojovat komp? mas ho zapojeny na lince, zatimco gramec na phonovstupu, akorat prepnes vstup na mixu. jinak kvalitativne nejde numark a A&H srovnavat, je to jina trida.
Tak jsem nakonec vybral Numarky TT-200, doufám že dobrá volba