Ahoj DJ's.
Mam nejakou dobu gramce a mixak a ted jsem si koupil Finalscratch2 a nemuzu to zprovozit.Jsem hrozna lama.Napsal by mi nekdo kdo se v tom vyzna podrobnej navod na zapojeni a zprovozneni?Zapojil jsem gramce(zaple na phono) do IN1 a IN2 a mixak(zaple na phono) do THRU1 a THRU2 a z finalscratch OUT1 a OUT2 do mixu na LINE IN 1a2.Traktor mam 3ku (ma funkci FS).Desky se toci ale stopa na pc ne jen mi to pise tam jak je ta kalibrace porad -Calibration/Phase fix,L/R swap,.Uz jsem uplne v pasti nevim co stim mam delat.PLS pomoc aztek
Finalscratch,Prosim pomoc pri zapojeni a zprovozneni.
Re: Finalscratch,Prosim pomoc pri zapojeni a zprovozneni.
tak FS2 s traktorem určo nerozchodíš...
Myslim ze by to melo fakcit kdyz se mi tam ukaze.

Na neco jsem musel zapomet

Na neco jsem musel zapomet

Tak jsem na to ted prisel mel jsem Rumble treshold na 0,ted uz to jede,jaks taks.Mate nekdo nejake tipy jak to jeste vyladit?Tady je obrazek toho rumble tarshold

Takze FS uz mi bezi bezproblemove na Traktor 3.Ale jak jsem tady procital forum tak nekde se psalo ze traktor 3 na FS2 nejede.Me to jede 

Ale jo to ti pojede ale jen do verze 3.0.x s novějšíma už to nejde
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Ahoj ,dik za radu.Dival jsem se na nejake tve fota aparatury a mas to moc moc pekny.Nemas pro me jako pro zacatecnika nejake rady ohledne nastaveni finalscrtch?Azu píše:Ale jo to ti pojede ale jen do verze 3.0.x s novějšíma už to nejde