Dn-s 3500 problem s vysuvaním cd

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
jurrek

Dn-s 3500 problem s vysuvaním cd

Příspěvek od jurrek »

Zdravíčko, nemaliste ste niekto s Denonom dn-s 3500 niekedy problém s vysuvaním cd? Začal mi to robiť len jeden prehrávač, niekedy ho aj "vypluje" ale vačšinou musím do toho cd "štuchnúť".. Ked som dal dolu kryt prehravača tak som tam nič nejako zlomené, alebo zohnuté nespozoroval...ako som mal dolu kryt tak som dal eject a valček na vyťahovanie sa normálne roztočil a aj mechanika sa dala do polohy vysúvania cd ale nedokázalo to cd vytlačiť, až ked som donho troška šťuchol - zatlačil ho, tak ho vyplulo.. Neviete čim to môže byť?

Majky_mike

Re: Dn-s 3500 problem s vysuvaním cd

Příspěvek od Majky_mike »

jurrek píše:Zdravíčko, nemaliste ste niekto s Denonom dn-s 3500 niekedy problém s vysuvaním cd? Začal mi to robiť len jeden prehrávač, niekedy ho aj "vypluje" ale vačšinou musím do toho cd "štuchnúť".. Ked som dal dolu kryt prehravača tak som tam nič nejako zlomené, alebo zohnuté nespozoroval...ako som mal dolu kryt tak som dal eject a valček na vyťahovanie sa normálne roztočil a aj mechanika sa dala do polohy vysúvania cd ale nedokázalo to cd vytlačiť, až ked som donho troška šťuchol - zatlačil ho, tak ho vyplulo.. Neviete čim to môže byť?
S DN-S3500 se mi to bohužel taky stávalo... hlavně, když jsem ho nějakou dobu nepoužil.

Nic jsem s tím nevymyslel. Po vyčištění se to vždy na nějakou dobu zlepšilo.

Odpovědět